vahid_d_0101 31 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام دوستان گل چند هفته ایی شده که اولین برنامه خودمو داخل بازار گذاشتم که متاسفانه زیاد استقبال نشد *monkey* عکس هاشو میزارم اینجا توضیحاتشم داخل بازار هست میتونید ببینید http://cafebazaar.ir/app/com.Zargar_Tala/?l=fa لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ لینک بازارش هم بزار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ببخشید یادم رفت http://cafebazaar.ir/app/com.Zargar_Tala/?l=fa لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بگم برای چی خوب فروش نرفت؟ چون قیمتشو خیلی گرون گذاشتی و این مطالبو فکر کنم از اینترنت هم بشه مجانی گرفت انتقاد من بودا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مطلبی داخلش نیست یه سری محاسبات هست که چند تا فرمولش اصلا و ابدا داخل اینترنت نیست نمایش حباب سکه و طلا را میتونید داخل سایت ها پیدا کنید این که هر لحظه که بخواهید قیمت طلا نمایش داده بشه مطلبه ؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein.kashan 22 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عالی دمت گرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این برنامه ها را ببینید قیمتش و خودش http://cafebazaar.ir/app/ir.ghasedaakgroup.threedayof504/?l=fa فقط مطلب داره و هیچی شارژ باطری در 3 سوت که دیگه همه دیدید هیچ کاری انجام نمیده ولی خریدار داشته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asvar 41 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به زمان انتشار برنامتون دقت کنین . الان 40 درصد کاربرا سرشون به امتحاننات میان ترم اینا مشغوله .. درمورد برنامه هم مثل همیشه دزاین خوشم نیومد . موضوع برنامت کجا موضوع دزاین کجا .. اصولا همچین برنامه هایی ui شون زرد رنگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام برنامه خوبی بنظر میرسه امیدوارم فروشش بیشتر بشه اما خواستم تشکر کنم از شما بخاطر قیمت بالا گذاشتن فمن خودم چهارتا برنامه تو بازار دارم که همشون رایگانه اما خیلی از دوستان میان و برنامه رو پولی میکنن حالا با چه قیمتی 500 تومن،آخه میدونید بدیش چیه اینکه کاربرای بازار توقعشون زیاد میشه و فکر میکنن یه برنامه همینجور الکی از رو هوا ساخته میشه و میخوان یا برنامه رایگان باشه یا زیر 100 تومن!!!!*laie* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مشکل ماست که دست مایه یکی دو هفته یا حتی یکی دو ماه خود را باقیمت 500 تومن 1000 تومن میدیم با این پول ارزش کار خودمون را کم میکنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein92 74 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ایده خوبی بود ولی جاداره روی طراحی برنامه خیلی کار بشه شما برنامت مطلب نداره ولی به حجم برنامت توجه کردی 3.9 مگابایت ؟*r24* این حجم برای برنامه محاسباتی زیاد نیست ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به خاطر تصاویرش هست Hd کار کردم که داخل تبلت تا 10 اینج افت کیفیت باتون و پشت زمینه را نداشته باشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شما برای بار اول نباید بیای برنامه رو پولی قرار بدی باید اول بیای قشنگ برنامه بزاری اونم همش رایگان تا بازار بیاد دستت بعد یواش یواش وقتی میفهمی مردم چی میخوان بیای پولی کنی البته اینم بگم که ایرانی ها کلا همچینجوری هستن(به کسی بر نخوره چون حقیقته ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash127 488 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خیلی خوبه ولی به نظر من این قدر نباید توی طراحی شلوغش میکردی یعنی مثلا یه نوع بک گراند کافی بود اینطوری حجم برنامت هم پایین تر میاد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خوبه.ولی سیاست داشته باش چون قیمت پایین تر فروش بیشتر. رو رنگ بندی هم دقت کن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عالیه !!! ولی قیمتش زیاده . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.