siroos12 14 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۹ سلام دوستان و اساتید من از کتابخونه ریساکلر ویو استفاده میکنم میخام اگه کاربر از برنامه خارج شد آخرین اسکرولی که دیده رو بعد اینکه دوباره اومد داخل برنامه انجام بشه. میشه راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
montazeranmahdi 101 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۹ در 13 ساعت قبل، siroos12 گفته است : باور کنید نشد مجددا مینویسم مثل همین عمل کنید : توی گلوبال : dim makanscroll as int توی onbindviewholder : Sub LV_onBindViewHolder (Parent As Panel, Position As Int) makanscroll=Position End Sub توی کلیک خروج از برنامه این کد رو بنویسید : Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK Then File.WriteString(File.DirInternal,"makan.txt",makanscroll) End If End Sub توی اکتیویتی کریت : Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) If File.Exists(File.DirInternal,"makan.txt") = True Then Dim makan As Int = File.ReadString(File.DirInternal,"makan.txt") Lv.SmoothScrollToPosition(makan) End If End Sub قائدتا نباید مشکلی باشه ، توجه کنید که فرق این کدایی که الان نوشتم با قبلی توی onbindviewholder هستش ، اینو امتحان کنید به منم بگید نتیجه چی شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۹ در 9 ساعت قبل، YareGomnam گفته است : مجددا مینویسم مثل همین عمل کنید : توی گلوبال : dim makanscroll as int توی onbindviewholder : Sub LV_onBindViewHolder (Parent As Panel, Position As Int) makanscroll=Position End Sub توی کلیک خروج از برنامه این کد رو بنویسید : Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK Then File.WriteString(File.DirInternal,"makan.txt",makanscroll) End If End Sub توی اکتیویتی کریت : Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) If File.Exists(File.DirInternal,"makan.txt") = True Then Dim makan As Int = File.ReadString(File.DirInternal,"makan.txt") Lv.SmoothScrollToPosition(makan) End If End Sub قائدتا نباید مشکلی باشه ، توجه کنید که فرق این کدایی که الان نوشتم با قبلی توی onbindviewholder هستش ، اینو امتحان کنید به منم بگید نتیجه چی شد داداش من میزارم رو باتن کار انجام میشه ولی تو اکتیویتی کریت نه ی تایمر درست کردم گزاشتمش تو تایمر بجاش حالا چطور بهش بگم اگه رو اولین یا آخرین بود اسکرول اولین اسکرول رو نمایش بده؟ تازه مرتب نشون نمیده! مثلا رو آیتم دوم خارج میشم میره رو پنجمی وقتی وارد شدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
siroos12 14
سلام دوستان و اساتید
من از کتابخونه ریساکلر ویو استفاده میکنم میخام اگه کاربر از برنامه خارج شد آخرین اسکرولی که دیده رو بعد اینکه دوباره اومد داخل برنامه انجام بشه.
میشه راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
22 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.