nany12 623 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام من وقتی میخوام خروجی از برنامم بگیرم این اخطارو میده باید چکار کنم؟ از سر صبح اینطوری شده قبلنا درست بود: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein.kashan 22 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ داداشم این ارور مال این هست که AVD Manager فعال نیست مشکلی نداره فعال باشه یا نه اما فایل apk ساخته شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فعال هست avd ولی بازم ارور میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein.kashan 22 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فعال هست avd ولی بازم ارور میده یک بار خاموش روشن کن جواب می ده چون نشناخته است برنامه ات را لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
nany12 623
سلام من وقتی میخوام خروجی از برنامم بگیرم این اخطارو میده باید چکار کنم؟
از سر صبح اینطوری شده قبلنا درست بود:
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.