ardalan 10 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ سلام.آقا خداییش یکی بگه این خطا از چیه؟ وقتی برای نوشتن کتاب اسکرول ویو یا لابل انتخاب میکنم و میخوام بزرگ کنم سایزشون رو این خطا میاد [ATTACH=CONFIG]321[/ATTACH] لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ واسه همه کنترل ها این خطا رو میده؟ تا حالا همچین مشکلی واسه کسی پیش نیومده! خب شما یه کاری بکن بیا همین اسکرول یا لیبل رو دستی مقدار بده تا کوچیک بزرگ بشن روی لیبل کلیک کن و بروی تو Porpertis و قسمت های زیر رو مقدار بده: Left Top Height Width ببین اینجوری کارت راه میوفته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ardalan 10 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ آره داداشوکلا بعضی وقتا میاد بعضی وقتا نمیاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ ardalan شما وقتی دیزاینر رو سیو کردی به کد نویسی هات برو و یک بار ctrl+ s رو بزن مشکلت حل میشه موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ardalan 10
سلام.آقا خداییش یکی بگه این خطا از چیه؟
وقتی برای نوشتن کتاب اسکرول ویو یا لابل انتخاب میکنم و میخوام بزرگ کنم سایزشون رو این خطا میاد
[ATTACH=CONFIG]321[/ATTACH]
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده