raouf4850 150 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام والا ما اخر نفهمیدیم چجوری دیتا بیس رو به برنامه متصل میکنند یعنی هرکاری میکنم یه اروری میده میشه یه سورسی ارائه بدید که من فقط جای اسم دیتابیس رو عوض کنم و متصل کنم؟ ممنون میشم کمک کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
raouf4850 150 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آپدیت پست این متن فقط برای آپدیت پست بود.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام ببنید توی برنامه نویسی دسکتاپ برای ارتباط به دیتابیس در وحلهع اول به کانکشن استرینگ که باید در ( DataDirectory) قرار گرفته باشه.حالا این جا هم ما اول میاییم دیتابیس رو از پوشه دارای ( Asstes ) کپی میکنیم توی حافظه داخلی ( Internal ) یا خارجی ( External ).بعد میاییم اینیشیالیز میکنیم.اینیشیلیز رو هم به این صورت انجام میدیم که اول مسیری که دیتابیس رو کپی کردیم میدیم و اسم دیتابیس همین دیگه. http://answercenter.ir/thread149.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من یه دیتا بیس با naciqat Sql ساختم توش مطلب گذاشتم و شماره و اینا الان میخوام اینو بیارم توی برنامه یعنی یه اسکرول ویو و بعد اون نوشته هایی که نوشتم اول بصورت منو و سپس متنش نشون داده بشه مولتی پنل و لیست ویو منظورته ؟ باید کد خوندن اطلاعات که دوستان گفتن رو تو حلقه بزاری همین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
raouf4850 150 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلامببنید توی برنامه نویسی دسکتاپ برای ارتباط به دیتابیس در وحلهع اول به کانکشن استرینگ که باید در ( DataDirectory) قرار گرفته باشه.حالا این جا هم ما اول میاییم دیتابیس رو از پوشه دارای ( Asstes ) کپی میکنیم توی حافظه داخلی ( Internal ) یا خارجی ( External ).بعد میاییم اینیشیالیز میکنیم.اینیشیلیز رو هم به این صورت انجام میدیم که اول مسیری که دیتابیس رو کپی کردیم میدیم و اسم دیتابیس همین دیگه. http://answercenter.ir/thread149.html من منظورم طریقه ارتباط دادن دیتا بیس مثال (databas.db) به برنامه خودم استفاده از مثلا select * Sql و اینا رو بلد نیستم کتاب با نت پد هم که قبول نمیکنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ If File.Exists(File.DirInternal,"ring.db")=False Then File.Copy(File.DirAssets,"ring.db",File.DirInternal,"ring.db") End If If SQL.IsInitialized=False Then SQL.Initialize(File.DirInternal,"ring.db",True) End If این کد متصل میخوای چیکار کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
raouf4850 150 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ If File.Exists(File.DirInternal,"ring.db")=False Then File.Copy(File.DirAssets,"ring.db",File.DirInternal,"ring.db") End If If SQL.IsInitialized=False Then SQL.Initialize(File.DirInternal,"ring.db",True) End If این کد متصل میخوای چیکار کنی من یه دیتا بیس با naciqat Sql ساختم توش مطلب گذاشتم و شماره و اینا الان میخوام اینو بیارم توی برنامه یعنی یه اسکرول ویو و بعد اون نوشته هایی که نوشتم اول بصورت منو و سپس متنش نشون داده بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
raouf4850 150 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مولتی پنل و لیست ویو منظورته ؟باید کد خوندن اطلاعات که دوستان گفتن رو تو حلقه بزاری همین میشه یه سورس ارائه بدید.؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
raouf4850 150
سلام
والا ما اخر نفهمیدیم چجوری دیتا بیس رو به برنامه متصل میکنند
یعنی هرکاری میکنم یه اروری میده
میشه یه سورسی ارائه بدید که من فقط جای اسم دیتابیس رو عوض کنم و متصل کنم؟
ممنون میشم کمک کنید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.