siroos12 14 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۹ سلام به دوستان و اساتید. من ی آهنگ دارم با دو تا لیبل میخام اگه کلیک کرد رو لیبل اولی مثلا از ثانیه ۴ تا ثانیه ۷ توی لوپ باشه برای لیبل دومی هم از ثانیه ۷ تا ۱۰پخش بشه و تو لوپ باشه. منتظر راهنماییتون هستم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۹ نمیشه جدا جدا بزاری؟فک کنم راحت تر باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۹ در 1 ساعت قبل، mahdi tahan گفته است : نمیشه جدا جدا بزاری؟فک کنم راحت تر باشی با بدبختی ساختمش حالا اگه جدا جداش کنم کل کدامو باید عوض کنم انجام شدنی هست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۹ اره اگ جدا کنی ک شدنیه ولی سرهم کردنش فک کنم بین هر قطعه ی مکثی میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۹ در 12 ساعت قبل، siroos12 گفته است : سلام به دوستان و اساتید. من ی آهنگ دارم با دو تا لیبل میخام اگه کلیک کرد رو لیبل اولی مثلا از ثانیه ۴ تا ثانیه ۷ توی لوپ باشه برای لیبل دومی هم از ثانیه ۷ تا ۱۰پخش بشه و تو لوپ باشه. منتظر راهنماییتون هستم. درود ، شما باید برای این کار از دستورات و کتابخانه FFmpeg استفاده کنید فقط کافیه درباره کاری که میخواید انجام بدید اطلاعات کسب کنید این کتابخانه قدرتمند عملیات زیادی روی فایل های صوتی و تصویری انجام میده برای شروع میتونید از لینک زیر وارد تاپیک مربوطه بشید و درباره کتابخونه هر سوالی داشتید داخل همون تاپیک مطرح کنید موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
siroos12 14
سلام به دوستان و اساتید.
من ی آهنگ دارم با دو تا لیبل میخام اگه کلیک کرد رو لیبل اولی مثلا از ثانیه ۴ تا ثانیه ۷ توی لوپ باشه
برای لیبل دومی هم از ثانیه ۷ تا ۱۰پخش بشه و تو لوپ باشه.
منتظر راهنماییتون هستم.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.