m.gholami 0 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۹ سلام دوستان خسته نباشید من b4a را بروز رسانی کردم اما دیگه الان کامپایل نمیشه برنامه ها و خطا زیر را میده. اگه کسی میدونه را هنمایی کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۹ @ m.gholami درود ، برای رفع خطا حتماً - بررسی شود از آخرین نسخه از platform یعنی 30 یا حدالمقدور 29 استفاده میکنید - بررسی شود که sdk بروز رسانی شده است - بررسی شود که کتابخانه های خود را به android x تبدیل کرده اید - بررسی شود که از آخرین نسخه جاوا 11 استفاده میکنید همچنین در نهایت اگر موارد بالا جواب نداد حتماً از کتابخانه ای استفاده میکنید که با کتابخانه ی دیگری تداخل دارد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m.gholami 0 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۹ در در 14 مهر 1399 در 05:13، محمد رشوند گفته است : @ m.gholami درود ، برای رفع خطا حتماً - بررسی شود از آخرین نسخه از platform یعنی 30 یا حدالمقدور 29 استفاده میکنید - بررسی شود که sdk بروز رسانی شده است - بررسی شود که کتابخانه های خود را به android x تبدیل کرده اید - بررسی شود که از آخرین نسخه جاوا 11 استفاده میکنید همچنین در نهایت اگر موارد بالا جواب نداد حتماً از کتابخانه ای استفاده میکنید که با کتابخانه ی دیگری تداخل دارد دوست عزیز سپاس از راهنماییتون این دو مورد را چطور باید بررسی کنم؟ - بررسی شود از آخرین نسخه از platform یعنی 30 یا حدالمقدور 29 استفاده میکنید - بررسی شود که کتابخانه های خود را به android x تبدیل کرده اید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۹ در 6 ساعت قبل، m.gholami گفته است : سلام دوستان خسته نباشید من b4a را بروز رسانی کردم اما دیگه الان کامپایل نمیشه برنامه ها و خطا زیر را میده. اگه کسی میدونه را هنمایی کنه کتابخونه هاتون تداخل داره عزیز. مشکل ظاهرا از کتابخونه http هست. چه کتابخونه هایی استفاده کردین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m.gholami 0 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۹ اون خطا دیگه نمیاد حالا این میاد باید چیکار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
m.gholami 0
سلام دوستان خسته نباشید
من b4a را بروز رسانی کردم اما دیگه الان کامپایل نمیشه برنامه ها و خطا زیر را میده.
اگه کسی میدونه را هنمایی کنه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.