nany12 623 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این اخطارو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟ عصابمو خورد کرده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام شما چه api نصب دارید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein.kashan 22 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اینجا مطرح که مشکلت حل می شه http://answercenter.ir/thread331-33.html#post17458 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من این مشکل را داشتم . sdk رو پاک کردم و دوباره نصب کردم . مسیر رو هم تغییر دادم . نسخه api رو هم بالا بردم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه میدونی چیه هی این اخطارو میده ولی تا من آیکون برنامه رو تغیر میدم درست میشه خوب سیو میشه در ضمن چجوری بفهمیم چه api نصب داریم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ برید به پوشه plotform . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نسخشو چجوری بفهمم؟*monkey* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اسم یه فولدر خواهد بود به شکل زیر : android-10 کلمه android نوشته خواهد بود . نسخه همون عدد بعد خط تیره است . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ 14نسخه - من سه هفته بیش b4a رو نصب کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من از نسخه 18 استفاده می کنم ... و مشکلی ندارم . مسیر نصب sdk تون کجاست ؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ لینک دانلود نرم افزار های بروز برای b4a رو داری؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ منظورتون چیه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نرم افزار های مورد نیاز برای b4a مثلا واسه من 14 هست میخوام ارتقا بدم به 18 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ براتون آپلود خواهم کرد . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نتونستم آپلود کنم حجمش زیاده . اما لینک می دم : http://downloads.puresoftware.org/files/android/API/android-18.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این فابلو بعد تو کدوم پوشه باید بریزم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اول از حالت فشرده در بیارید بعد در پوشه plotform بگذارید ! اگر مشکلی بود بفرمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مشکل حل شد ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein.kashan 22 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مشکل حل شد ؟ یا دوباره مشکل داری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مشکل حل شد ؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
nany12 623
این اخطارو میده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
20 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.