این ارسال پرطرفدار است. امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با سلام...اینم یه کتابخونه که آماده کردمکه کار های زیر رو میتونین باش انجام بدین : AriaLib : - اشتراک متن - اشتراک متن در یک برنامه خاص ( مثل لاین و وایبر و ....) - اشتراک عکس - اشتراک عکس در یک برنامه خاص( مثل لاین و وایبر و ....) - اشتراک عکس از دیتابیس - اشتراک عکس از دیتابیس در یک برنامه خاص( مثل لاین و وایبر و ....) -اشتراک هر نوع فایل (مثل :apk , mp4 , jpg, png و فایل های ویدیویی ، برنامه ها ... و هر نوع فایل دیگه) -اشتراک هر نوع فایل در یک برنامه خاص (مثل :apk , mp4 , jpg, png و فایل های ویدیویی ، برنامه ها ... و هر نوع فایل دیگه) - کپی متن در کلیپبود - گرفتن متن از کلیپبود - چک کردن وجود متن در کلیپبورد - چک کردن نصب بودن یک برنامه در گوشی - چک کردن اینترنت ( قطع و وصل) - باز کردن پروفایل اینستاگرام با ID - باز کردن پروفایل لاین با ID -باز کردن صفحه برنامه بازار -باز کردن صفحه نظر دادن برنامه بازار -باز کردن صفحه برنامه های توسعه دهنده در برنامه بازار -امکان به اشتراک گذاری برنامه و یا هر برنامه ی نصب شده بر روی گوشی -اضافه کردن فایل های تصویری و صوتی بلافاصله به گالری و موزیک پلیر AriaMultipleSharing : با استفاده از این کلس میتونین هرچندتا فایل رو به صورت همزمان به اشتراک بزارین (هر نوع فایلی)برای مثال اشتراک همزمان 5 یا 10 یا هر تعداد عکس به برنامه هایی که از این امکان پشتیبانی میکنن مثل تلگرام ، لاین، زاپیا و ....فقط یه نکته در صورتی که از StartSharingToApp استفاده کردین قبلش مطمعا شین که اون برنامه از این حالت پشتیبانی میکنه، : AriaMarkets : -باز کردن صفحه برنامه در کافه بازار ، ایران اپس ، کندو ، مایکت ، پارس هاب -باز کردن صفحه نظر دهی به برنامه در کافه بازار ، ایران اپس ، کندو ، مایکت ، پارس هاب -باز کردن صفحه برنامه های توسعه دهنده در کافه بازار ، ایران اپس ، کندو ، مایکت ، پارس هاب و امکانات اضافی مارکت ها مثل : - باز کردن صفحه برنامه و دانلود خودکار ( مایکت) - تعیین امتیاز در ایران اپس از 1 تا 5 و بعد باز شدن صفحه نظر - جستجو ( ایران اپس) - لیست دسته بندی ( ایران اپس) - ارتباط با توسعه دهنده (پارس هاب) میتونین برای جلو گیری از ارور نصب نبودن مارکت ها متد ها رو با اسفاده ار Try , Catch استفاده کنین. مثال : Dim AM as AriaMarkets Try AM.IranApps_SafheNazarDehi("PACKAGENAME",5) Catch ToastMessageShow("برنامه ایران اپس بر روی گوشی نصب نیست",False) End Try AriaCustomShareList : تاپیک این کلس با این کلس جدید میتونین لیست برنامه هایی که قابلیت اشتراک متن یا فایلی که میخواین به اشتراک بزارین رو بگیرین و به جای Chooser اصلی گوشی طرف که یه صفحه باز میشه و کاربر برنامه ای رو واسه اشتراک انتخاب میکنه ، Choose اصلی خودتون رو هرجور که بخواین بسازین (Dialog,listView,GridView,MenuItems, MultiPanel و یا هرچیز دیگه ای) AriaPersian : که میتونین تاریخ هجری (کامل یا به صورت روز ماه و سال جدا جدا) حال و یا هر زمانی و روز های هفته رو به صورت فارسی بگیرین AriaPhotoshop : ادیت عکس و دایره ای کردن عکس ها و ... اگه هم پیشنهادی دارین حتما بگین دانلود v6.0 دانلود + سورس استفاده از v6.5 AriaCustomShareList دانلود ورژن 7 کتابخانه : AriaLib-v7.rar 80 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ کتابخونه فوق العاده ای هست آقا امین! تبریک میگم بهتون. این کتابخونه میتونه یه کتابخانه خیلی معروف بشه. 5 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ میشه دستور کامل وجود برنامه رو بگین؟؟؟ هر کاری میکنم کار نمیکنه! 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ میشه دستور کامل وجود برنامه رو بگین؟؟؟ هر کاری میکنم کار نمیکنه! Dim a As AriaLib If a.isAppInstalled("packagename") Then ToastMessageShow("Nasb",False) Else ToastMessageShow("Nasb nist",False) End If 4 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ssoleimanz 51 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ سلام به همه دوستان با کتابخانه کار کردم و یه کم مشکل داشتم , سورس رو پیوست میکنم شما که حرفه ای هستید ولی فکر کنم به درد تعدادی که در خواست سورس رو داده بودن , بخوره لطفا سورس رو کامل کنید با سپاس فراوان... *پست ویرایش شد : کد زیر رو هم به Manifest Editor اضافه کنید (برای تست اینترنت): Addpermission("android.permission.ACCESS_NETWORK_STATE") TestAriaLib.rar 7 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asajadi84 567 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ سلام! کتابخونه ی بسیار جالبیه . فقط سوالی که برای من پیش اومده اینه که کدهای کتابخونه رو از کجا باید بیاریم؟ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ میشه منظورتو واضح تر بگی؟ اگه منظورت فانکشنهاشه که خب یه متغیر از نوع arialib تعریف میکنی و بعدش اسم متغیر . (دات)فانکشن ها میان 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ ممنون از کتابخونه ی پر امکاناتتون . ولی شما که انقد زحمت کشیدید میشه یه آموزش تصویری هم برای استفاده از این بذارید 4 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SH.KG 24 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ خیلی خوب بود خسته نباشید 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mirsedali 99 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ با سلام خدمت دوستان و عرض پوزش واسه مشکلی که توی اشتراک فایل با بعضی برنامه ها رخ میداد ،تو این ورژن جدید مشکل حل شد. ولی خب بعضی برنامه ها مثل Viber تو هندلر اینتنت آدرس رو به صورت متفاوت میگیرن که اونو باید طرز آدرس دهی خاص رو به اون برنامه فهمید و آدرس رو به اون صورت داد،یه نکته دیگه هم که باید دقت کنید MIMEType هستش ، برای مثال اگه آدرس عکس رو بدید ولی Mimetype رو اشتباه مشخص کنید با ارور مواجه میشید ، برای مثال وایبر از MIMETypeعکس و ویدیو پشتیبانی میکنه که اگه MIMEType رواشتباه مشخص کنید با ارور مواجه میشید. کد اشتراک های این ورژن رو تغییر دادم و توی 99% برنامه ها کار میکنن ( کد اشتراک عکس و فایل (آهنگ و ویدیو) توی Telegram تست شده ومشکلی نداره ) AriaLib.zip سلام اخوی من نمیدونم منظورم رو چرا متوجه نمیشید. تصویر پیوست رو نگاه کنید. موقع ارسال فایل صوتی: توی لیست نرم افزارها از بین شبکه های اجتماعی ، فقط هایک و تلگرام و دایلاگ اومده! در صورتی که من توی گوشیم واتساپ، وایبر و بیسفون هم نصبه. من قصد ندارم برای تک تک اینها توی برنامه خودم آیکون بذارم و کاربر هر کدوم رو خواست انتخاب بکنه. فقط یه آیکون اشتراک گذاری وجود داره که برای ارسال صوت وارد لیست نرم افزارها میشه (مثل تصویر پیوست) و برنامه مورد نظر خودش را برای اشتراک گذاری انتخاب میکنه. ولی الان فقط هایک و تلگرام و دایلاگ داخل لیست اومده! امیدوارم متوجه شده باشید. 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ من هم نمیدونم چرا شما متوجه نمیشید VIBER امکان اشتراک فایل صوتی رو نداره ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! 10بار بهتون گفتم تاحالا دوست عزیز وقتی شما اینتنت share رو اجرا میکنی اون خودش نسبت به MimeType ای که به اینتنت معرفی کردی برنامه هایی که بتونن ازش استفاده کنن رو نمایش میده, اینم دست من نیست !خود اندروید تصمیم میگیره که نسبت به اون Mimetype چه برنامه هایی رو داخل لیست نمایش بده ! اگه mime رو درست بدین اونم لیست درستی رو نمایش میده !سعی کنید پسوند خاص تعیین نکنین ، برای مثال برای آهنگ ها mime رو به این صورت وارد کنید : audio/* 4 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mirsedali 99 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ سلام و ممنون از پاسخگویییتون همین که جوابگو هستید خودش خیلی ارزشمنده اما ...پ خ ترجیحا! 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ ممنون از زحماتتون من یه خواهش داشتم لطفاً امکانی را قرار بدید در کتابخونه که از سایر مارکتها هم دانلود خودکار کنه البته من بیشتر هدفم روی مارکت سامسونگ هست داخل یکی از ایده هام احتیاج به این موضوع دارم البته قابل ذکره که مارکت مایکت این امکان را خودش داخل اینتنت هاش فراهم کرده بازار هم شما فراهم کردید فقط میمونه مارکت های خارج از ایران. 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ ممنون از زحماتتون من یه خواهش داشتم لطفاً امکانی را قرار بدید در کتابخونه که از سایر مارکتها هم دانلود خودکار کنه البته من بیشتر هدفم روی مارکت سامسونگ هست داخل یکی از ایده هام احتیاج به این موضوع دارم البته قابل ذکره که مارکت مایکت این امکان را خودش داخل اینتنت هاش فراهم کرده بازار هم شما فراهم کردید فقط میمونه مارکت های خارج از ایران. آخه زیاد استفاده ای نداره مارکت های خارجی بازم چشم سعی میکنم تو ورژن های بعدی هم بزارم این امکان رو 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
maryam 7 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ سلام من برای اشتراک متن توی وایبر مشکل دارم.لطفا بگین که مشکل چیه؟ ممنونم کدی که نوشتم: Dim a1 As AriaLib a1.ShareTextToAPP("TEXT",a1.PACKAGE_VIBER) و متن خطایی که دارم: android.content.ActivityNotFoundException: No Activity found to handle Intent { act=android.intent.action.SEND typ=text/plain flg=0x10200001 pkg=com.viber.voip (has clip) (has extras) } at android.app.Instrumentation.checkStartActivityResult(Instrumentation.java:1632) at android.app.Instrumentation.execStartActivity(Instrumentation.java:1424) at android.app.ContextImpl.startActivity(ContextImpl.java:1055) at android.app.ContextImpl.startActivity(ContextImpl.java:1037) at android.content.ContextWrapper.startActivity(ContextWrapper.java:311) at anywheresoftware.b4a.ariagplib.ARIAlib.ShareTextToAPP(ARIAlib.java:156) at com.questionbank.nasiri.actmenu._actionmode_itemclicked(actmenu.java:427) at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:515) at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent2(BA.java:187) at anywheresoftware.b4a.BA$2.run(BA.java:297) at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:733) at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:95) at android.os.Looper.loop(Looper.java:136) at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:5001) at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:515) at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:785) at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:601) at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method) android.content.ActivityNotFoundException: No Activity found to handle Intent { act=android.intent.action.SEND typ=text/plain flg=0x10200001 pkg=com.viber.voip (has clip) (has extras) } 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ رو دستگاهی که تست کردین Viber نصب شده ؟ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
maryam 7 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ رو دستگاهی که تست کردین Viber نصب شده ؟ بله viber نصبه. قبل از اشتراک گذاری اول چک میکنم که viber نصب هست یا نه.. بعدش متن text رو از طریق کد بالا به اشتراک میزارم. ولی این خطا رو میده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ بنده الان چک کردم کد رو(روی گوشی واقعی)، سالم بود وکار کرد ، این ارور هم واسه زمانیه که پکیج وایبر یعنی com.viber.voip روی گوشی نباشه که گوشی نتونه Intent رو هندل کنه رخ میده. 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
maryam 7 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ بنده الان چک کردم کد رو(روی گوشی واقعی)، سالم بود وکار کرد ، این ارور هم واسه زمانیه که پکیج وایبر یعنی com.viber.voip روی گوشی نباشه که گوشی نتونه Intent رو هندل کنه رخ میده. بله ممنون مشکل حل شد.بابت کتابخونه باارزشتون هم ازتون تشکر میکنم 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ سلام آقا امین من دانلود مستقیم از بازار را چون احتیاج داشتم تست کردم جواب نداد با api 19 کامپایل کردم رو آندورید 5 ( نوت 3) روی نسخه ی جدید بازار امتحان کردم نسخه ی کتابخونه 3 . اگر لطف کنید ببینید چه مشکلی داره ممنون میشم ضمنا صفحه ی بازار باز میشه برنامه هم میاد اما شروع به دانلود نمیکنه یا اگر روش دیگری میشناسید پیشنهاد کنید. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.