Big-M 5 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ نمی خواستم اسپم کنم. اما حس کردم یه "پسندیدم" برای کارتون خیلی کمه. واقعا خسته نباشید. 5 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ سلام آقا امین من دانلود مستقیم از بازار را چون احتیاج داشتم تست کردم جواب نداد با api 19 کامپایل کردم رو آندورید 5 ( نوت 3) روی نسخه ی جدید بازار امتحان کردم نسخه ی کتابخونه 3 . اگر لطف کنید ببینید چه مشکلی داره ممنون میشم ضمنا صفحه ی بازار باز میشه برنامه هم میاد اما شروع به دانلود نمیکنه یا اگر روش دیگری میشناسید پیشنهاد کنید. بازار این امکان رو برداشته و از Intent Insert دیگه برای دانلود مستقیم نمیشه استفاده کرد. 4 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ من برنامم دیتابیس داره میخام وقتی برنامه رو share می کنم یک دیتابیس خام ارسال بشه نه دیتابیسی که اطلاعات داره میشه ؟؟؟ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ من برنامم دیتابیس داره میخام وقتی برنامه رو share می کنم یک دیتابیس خام ارسال بشه نه دیتابیسی که اطلاعات داره میشه ؟؟؟ خب دوست عزیز به نظر شما اینجا جای پرسیدن همچین سوالیه ؟ بهتر نیس یه تاپیک جدا بزنید ؟ 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sinaparsian 29 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ آقا واقعا دست شما درد نکنه بابت این کتابخونه یه دونه باشی داداش .... فقط کاش میشد این امکان رو هم به کتابخونت اضافه می کردی (ShareTextToAPPWithnumber) که بتونیم متن رو به یه شماره خاص از بین مخاطبامون ارسال کنیم ........ یعنی میشه؟؟؟؟؟؟ :20: :2: :2: 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
cloner01001 38 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ سلام ، من یه فایل صوتی دارم چطور با این کتابخونه میتونم اونو به اشتراک بزارم؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sinaparsian 29 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ سلام کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟؟ یه سوال دیگه در مورد این لایبرری من با این لایبرری پروفایلی رو توی لاین باز کردم متن salam رو بدین وسیله : aria.SetClipboardText("salam")1 تو کلیپ برد قرار دادم اما برای paste کردن متن با کد aria.GetClipboardText در محل نوشتن پیام در لاین هیچ عملی انجام نمیشه متن کپی شده اما تو لاین paste نمیشه :fekr: تازه اگر هم کپی بشه چه طور بگم دکمه ارسال هم زده بشه به صورت خودکار :crazy: :89: نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ از ورژن جدید استفاده کنید ، توی ورژن جدید با یه متد میتونین هم متن رو قرار بدید و هم متن رو بگیرید ، به این صورت : قرار دادن متن در کلیپبورد : Dim aria As AriaLib aria.ClipboadText = "basic4android.org" گرفتن هم دقیقا با همون متد به صورت برگشتی انجام میشه : Dim aria As AriaLib Msgbox( aria.ClipboadText , "" ) 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sinaparsian 29 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ مگه آخرین ورژن ، ورژن 5 نیست؟؟؟ منم با این ورژن کار میکنم aria.SetClipboardText("salam")1اینجوریه aria.ClipboadText همچین کدی نیست توش امین جان مشکل از کد شما نیست من می خوام یه متنی رو از EditText خودم تو لاین کپی کنم حتی با لایبرری کلیپ برد خود بیسیک هم امتحان کردم نشد.... 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ ورژن 5.1 آخریشه ، شما فقط میشه کپی کنی ، برای پیست کردن باید توی لاین خود طرف باید paste کنه 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sinaparsian 29 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ درود بر شما امین جان ممنونم بسیار ممنون فقط ببین درست منظورتو متوجه شدم : شما میگی که من فقط می تونم کپی کنم اگه بخوام تو لاین paste کنم باید دستی این کارو انجام بدم درسته یعنی یه تاچ طولانی رو جایی که پیام رو می فرستیم تو لاین انجام بدم و بعد paste رو بزنم دیگه درسته؟ در ضمن اگه زحمتی نیست ورژن 5.1 رو اینجا آپلود کنید لطفا با تشکر نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ همیشه آخرین ورژن رو میتونین از پست اول همین تاپیک دانلود کنید . برای کاری که میخواین بکنین بهترین کار استفاده از اشتراک گذاری متن در برنامس : Dim aria As AriaLib aria.ShareTextToAPP("Matn morede nazar",aria.PACKAGE_LINE) 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sinaparsian 29 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ یعنی می فرمائید که : نمیشه تو داخل پروژه بیسیک آی دی یه نفر خاص با یه شماره تلفن مشخص که تو کانتکت ها هم وجود داره و عضو لاین هم هست رو داد و رویدادی رو برای دکمه ای تعریف کرد که با کلیک اون دکمه متن مشخص شده از داخل یک EditText برای این مخاطب ارسال بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ خیر لاین همچین امکانی نداره نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sinaparsian 29 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ ممنون و متشکر از راهنمایی هاتون و کتابخانه 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
maryam 7 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ سلام اقای شاهدی اگه امکانش هست باز کردن پروفایل توی تلگرام هم به کتابخونه اضافه کنین. امکانش هست؟؟ خیلی نیاز دارم. ممنونم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ سلام اقای شاهدی اگه امکانش هست باز کردن پروفایل توی تلگرام هم به کتابخونه اضافه کنین. امکانش هست؟؟ خیلی نیاز دارم. ممنونم سلام دوست عزیز سورس تلگرام سرچر داخل قسمت سورس کدهای انجمن موجوده ک ب سادگی و با ۱ خط کد پروفایل تلگرام ایدی مورد نظرو باز میکنه ومیتونید از اون استفاده کنید جست و جو کنید 4 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ سلام اقای شاهدی اگه امکانش هست باز کردن پروفایل توی تلگرام هم به کتابخونه اضافه کنین. امکانش هست؟؟ خیلی نیاز دارم. ممنونم چشم ورژن بعدی اضافه میکنم ، تا اون موقع از این ساب که نوشتم استفاده کنید : Sub OpenTelegramID(username As String) Dim a As AriaLib If a.isAppInstalled(a.PACKAGE_TELEGRAM) Then Dim i As Intent i.Initialize(i.ACTION_VIEW, "http://telegram.me/"&username) StartActivity(i) Else ToastMessageShow("تلگرام نصب نیست",False) End If End Sub به این صورت : OpenTelegramID("aminshahedi") 6 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
maryam 7 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ ممنونم.خیلی کمکم کردین یه سوال دیگه هم داشتم چظور میتونم یک متن ثابت رو به این id که باز کردم بفرستم راستش خیلی تلاش کردم ولی توی کدنویسی مبتدی هستم و چیزی دستگیرم نشد. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ فکر نمیکنم به این سادگی ها باشه و نیازه از Api های تلگرام استفاده کنین . : http://stackoverflow.com/questions/26691289/using-telegram-to-send-a-message/31649857#31649857 این لینک رو ببینید جواب آخری کمکتون میکنه 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.