amirsafari 116 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ باید بگم که شاهکاره. عالی .موفق باشید 4 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza_banafi 0 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ سلام به همه دوستان با کتابخانه کار کردم و یه کم مشکل داشتم , سورس رو پیوست میکنم شما که حرفه ای هستید ولی فکر کنم به درد تعدادی که در خواست سورس رو داده بودن , بخوره لطفا سورس رو کامل کنید با سپاس فراوان... *پست ویرایش شد : کد زیر رو هم به Manifest Editor اضافه کنید (برای تست اینترنت): Addpermission("android.permission.ACCESS_NETWORK_STATE") خیلی ممنون ولی چرا داخل کتابخونه نظر داخل بازار نداره اخه من میزنم اخطار میده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ خیلی ممنون ولی چرا داخل کتابخونه نظر داخل بازار نداره اخه من میزنم اخطار میده از کلس AriaMarkets استفاده کنید 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۴ آقا واسه من OpeninCafebazaar رو نداره چه کار کنم ؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salar_blackdroid 408 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۴ آقا واسه من OpeninCafebazaar رو نداره چه کار کنم ؟ این متود در ورژن جدید تغییر نام داده شده ! 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yasin011 285 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ سلام دوستان به مشکل منم رسیدگی کنین لطفا. هنوز با اشتراک گذاری کار نکردم. Sub Globals Dim i As Int End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("scroll") Dim top As Int = 10%y For i=1 To 8 ImageView1.Initialize("") p.Initialize("") p.LoadLayout("menu") ScrollView1.Panel.AddView(p,10%x,top,80%x,70%y) ImageView1.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,i&".jpg") ImageView1.Gravity = Gravity.FILL ImageView1.Tag = i top = top + 100%y ScrollView1.Panel.Height = top NextEnd Sub Sub ImageView1_Click Dim x As ImageView x= Sender ersal.SharePic(File.DirAssets,x.Tag &".jpg","share pic whith:") End Sub نمیدونم چرا کار نمیکنه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ این متد رو توی startactivity بزارین startactivity(ersal.SharePic(File.DirAssets,x.Tag &".jpg","share pic whith:")) 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezn 68 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ شما که این همه زحمت کشیدین خوب یه فیلم آموزشی هم مساختین نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ شما که این همه زحمت کشیدین خوب یه فیلم آموزشی هم مساختین این از اوزش قسمت های مهم http://answercenter.ir/topic/4690-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%87%D9%85-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-arialib/ دوما میتونید خودتون میتونید فانکشن هارو ببینید و کار کنید 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parhamahmadi78 93 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ ممنون از کتابخونه url ها رو پشتیبانی میکنه؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jen0099 22 ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ با درود خدمت شما و سپاس بابت کتابخانه با ارزشتون لطفا درصورت امکان مارکت پلازا را هم به کتابخانه اضاف کنید (صفحه نظرات و ...) با تشکر نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۴ ممنون از کتابخونه url ها رو پشتیبانی میکنه؟ میشه منظورتون رو واضح تر بگید ؟ با درود خدمت شما و سپاس بابت کتابخانه با ارزشتون لطفا درصورت امکان مارکت پلازا را هم به کتابخانه اضاف کنید (صفحه نظرات و ...) با تشکر ممنون ، مارکت پلازا اینتنتی برای ارجاع بهش نداره . 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asajadi84 567 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ سلام. اگه میشه یه امکانی بهش اضافه کنید که خودش بپرسه توی چه مارکتی عملیات انجام بشه! مثل این عکس: نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ سلام. اگه میشه یه امکانی بهش اضافه کنید که خودش بپرسه توی چه مارکتی عملیات انجام بشه! مثل این عکس: این امکان توی چند تا ورژن قبلی اضافه شده بود ، از این متد استفاده کنید : Dim AM As AriaMarkets AM.AllMarkets_SafheBarname(package) 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajjadrastin 100 ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۴ کد این که یک عکس رو بلا فاصله به گالری اضافه کنیم چیه؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farshid71 3 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ سلام من کارهایی که گفتین انجام دادم اما وقتی برنامه رو اجرا میکنم این ارور رو میده این تصویر ارور http://up.pupmusic.ir/view/1126117/صوره_20160107_090319.jpg اینم کد برنامه که نوشتم #Region Project Attributes #ApplicationLabel: ساخت شماره مجازی #VersionCode: 1 #VersionName: 1.0.0 'SupportedOrientations possible values: unspecified, landscape or portrait. #SupportedOrientations: portrait #CanInstallToExternalStorage: False #End Region #Region Activity Attributes #FullScreen: True #IncludeTitle: False #End Region Sub Process_Globals End Sub Sub Globals Private ListView1 As ListView Dim intent1 As AriaMarkets End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("menu") ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''ساخت منو'''''''' ListView1.AddSingleLine2(" آموزش دریافت شماره مجازی",1) ListView1.AddSingleLine2(" دانلود برنامه مورد نیاز",2) ListView1.AddSingleLine2(" آموزش استفاده از شماره در تلگرام",3) ListView1.AddSingleLine2(" درباره ما",4) ListView1.AddSingleLine2(" سایر برنامه ها",5) ListView1.AddSingleLine2(" خروج",6) End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub ListView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) Select Case Value Case 1 StartActivity(a) Case 2 StartActivity(danlod) Case 3 StartActivity(b) Case 4 Msgbox("این برنامه با تلاش های شبانه روزی بدست آمده پس خواهشاً نسخه اصلی رو خریداری کنید و اگر نسخه رایگان دریافت کردید از طریق تماس با ما در میان بگذارید","درباره ما") Case 5 Dim am As AriaMarkets Try am.Cafebazaar_SafheToseDahande("pupmusic") Catch ToastMessageShow("برنامه بازار بر روی گوشی شما نصب نمیباشد",False ) End Try Case 6 Dim ext As Int ext = Msgbox2("آیا قصد خروج دارید؟","","بلی","نظر سنجی","خیر",Null) If ext = -1 Then ExitApplication Else If ext =-3 Then Try intent1.Cafebazaar_SafheNazar("ir.pupmusicir.amozesh") Catch ToastMessageShow("برنامه بازار بر روی گوشی شما نصب نمیباشد",False ) End Try 'intent1.Initialize(intent1.ACTION_EDIT,"bazaar://details?id= ir.pupmusicir.amozesh_d_sh_m") ' StartActivity(intent1) End If Activity.Finish End Select End Sub Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK Then Dim ext As Int ext = Msgbox2("آیا قصد خروج دارید؟","","بلی","نظر سنجی","خیر",Null) If ext = -2 Then ExitApplication Else If ext =-3 Then Try intent1.Cafebazaar_SafheNazar("ir.pupmusicir.amozesh") Catch ToastMessageShow("برنامه بازار بر روی گوشی شما نصب نمیباشد",False ) End Try 'intent1.Initialize(intent1.ACTION_EDIT,"bazaar://details?id= ir.pupmusicir.amozesh_d_sh_m") 'StartActivity(intent1) End If Activity.Finish End If ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ سلام ، اولا کد هاتون رو توی تگ قرار بدین ما بفهمیم چیه حداقل ! ! شما کد های آریا مارکت رو توی try catch قرار دادین و ارور نمیده هیچوقت ، ارور شما از اونا نیست نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farshid71 3 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ ممنون بدون کتابخانه حل شد با intent ولی مشکل از کتابخانه بود چون وقتی Dim رو پاک کردم برنامه بالا اومد ولی وقتی dim بود از برنامه خارج میشد نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
101011 50 ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۴ سلام خسته نباشیدمن کتابخانه Arialib رو دارم ورژن 5.1 ولی وقتی این دوتا متغییر رو نمیتونم تعریف کنمکسی میتونه راهنمایی کنهDim P As PackageManager2 Dim d As ListLineClearممنون میشم راهنمایی کنیداگه کتابخانه دیگه ای نیاز داره برام آپ کنید و یا اگر نسخه دیگری از کتابخانه اریا هست بهم بدید.تشکر نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۴ سلام خسته نباشید من کتابخانه Arialib رو دارم ورژن 5.1 ولی وقتی این دوتا متغییر رو نمیتونم تعریف کنم کسی میتونه راهنمایی کنه Dim P As PackageManager2 Dim d As ListLineClear ممنون میشم راهنمایی کنید اگه کتابخانه دیگه ای نیاز داره برام آپ کنید و یا اگر نسخه دیگری از کتابخانه اریا هست بهم بدید.تشکر دلاور اینا اصلا ربطی به این کتابخونه نداره که نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.