سیدمحمد 248 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ مهندس برای اشتراک گذاری عکس از دیتابیس و اون قسمتی که نام فایل رو باید وارد کنیم، باید اسمو چی وارد کنیم؟ آخه تعداد تصاویر زیاده. لازمه یک ستون دیگه توی دیتابیس ایجاد کنیم برای اسم فایل ها اونم از نوع استرینگ؟؟ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ اسمیه که عکس رو ذخیره میکنه توی DirDefualtExternal ، شما هر اسمی دوست داری بزار فرقی نداره نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدمحمد 248 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۵ درسته. من یک اسم گذاشتم و توی دستگاه من درست عمل میکنه ولی توی یک گوشی دیگه ارور میده... 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hakan2 7 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ با سلام و خسته نباشید خدمت اقای شاهدی . امکانش هست یک سورس کد یا قطعه کد کار با کلس ariapersian رو قرار بدید میخوام روز های هفته رو تو برنامه نمایش بدم .مثلا بگم امروز چهارشنبس . یا مثلا پنجشنبه .بعد اگه امروز چهار شنبه بود اینکار رو انجام بده پنجشنبه بود ی کار دیگه .با این کتابخونه میشه همچین کاری انجام داد؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ با سلام و خسته نباشید خدمت اقای شاهدی . امکانش هست یک سورس کد یا قطعه کد کار با کلس ariapersian رو قرار بدید میخوام روز های هفته رو تو برنامه نمایش بدم .مثلا بگم امروز چهارشنبس . یا مثلا پنجشنبه .بعد اگه امروز چهار شنبه بود اینکار رو انجام بده پنجشنبه بود ی کار دیگه .با این کتابخونه میشه همچین کاری انجام داد؟ نمونه کد نمیخواد که چند تا متد ساده بیشتر نداره و هر کدوم رو خواستین استفاده کنین Dim ariaPersian As AriaPersian If ariaPersian.PersianWeekDay = "شنبه" Then .... End If 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hakan2 7 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۵ ببخشید شایدد اسپم بشه ولی دستتون درد نکنه . واقعا عالیه فقط با چند خط کد همه کاری میشه کرد . مرررررررسی نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۵ لطفا آقای شاهدی در آپدیت بعدی لینک صفحه ی برنامه در اول مارکت هم اضافه کنید داخل نسخه ی 7 نظر دهی اول مارکت هست ولی لینک دادن به صفحه نیست که من اینتنتش رو میگذارم زیر این پست. market://rate?id=packagename 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدمحمد 248 ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۵ سلام مهندس شاهدی. آقا این متد GetCircleBitmap میاد کلا عکس رو دایره میکنه، چطور میشه مثل Radius بهش مقدار بدیم؟ یا فقط بیاد گوشه های عکس رو خیلی کم گرد کنه. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad4047 7 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ سلام به همه دوستان کسی میدونه از توابع همین کتابخونه مثل aria photo shop چطور باید استفاده کرد ؟ تاپیک مخصوص خودشو خوندم که اقای شاهدی فقط برای بلور کردن مثال زدن و خیلی هم خوب کار میکنه فرمونده بودن باید ساب بسازیم که فقط برای بلور در کتابخانه ساب تهریف شده حالا اگر کسی از دوستان میدونه یه مثال از هیتلر های دیگه مثل سیاه سفید و غیره برام بزنه ممنون میشم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamedj 12 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۵ سلام میخوام یه فایل رو توی تلگرام به اشتراک بذارم. فایلو میفرسته ولی ارسال نمیشه یه علامت قرمز میاد پایینش. باید چیکارش کنم؟ از این کد استفاده کردم share.ShareFileToAPP(File.DirInternal,"taya.txt","File/*",share.PACKAGE_TELEGRAM) اینم عکس http://uupload.ir/files/40ys_photo_2017-03-14_17-10-29.jpg نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamedj 12 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۵ یکی بیاد ج بده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fito 45 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۵ share.ShareFileToAPP(File.Dirrootexternal,"taya.txt","file/*",share.package_telegram) اینو تست کن ببین کار میکنه. فایل رو از کارت حافظه شیر کن بجای اینترنال! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۵ اول فایل مورد نظرت رو از برنامه به حافظه کپی کن File.Copy(File.DirAssets,"test.jpg",File.DirRootExternal&"/","test.jpg") سپس دستور اشتراک به تلگرام رو بده send.ShareFileToAPP(File.DirRootExternal,"test.jpg","File/",send.PACKAGE_TELEGRAM) نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shoki 0 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۶ سلام.ممنون از کتابخانه خوبتون. من یه مشکلی دارم اگه لطف کنید کمکم کنید. من میخوام با استفاده از کتابخونتون کدی بنویسم که هنگام خرج از برنامه بپرسه که خارج میشی یا میمونی یا نظر میدی. البته برای اول مارکت. و اگه رو نظر دادن کلیک بشه و برنامه اول مارکت نصب نباشه بگه که اول مارکت نصب نیست. من زیاد از برنامه نویسی نمبدونم.ممنون میشم کمک کنید. قبلا برای امتیاز دهی در بازار از کد زیر استفلده میکرم ولی برای اول مارکت بلد نیستم. لطفا اگه کد رو نوشتید کامل باشه.خیلی ممنون Sub btnExit_Click Dim mark As AriaMarkets Try mark=Msgbox2("میشه قبل خروج نظر بدی؟","","خارج میشم","نظر میدم","میمونم",Null) If mark=DialogResponse.POSITIVE Then Activity.Finish ExitApplication Else If mark=DialogResponse.NEGATIVE Then Return True Else If mark=DialogResponse.CANCEL Then Dim i As Intent i.Initialize(i.ACTION_EDIT,"bazaar://details?id=com.mehdi.omrani.dastanhayeiranebastan") StartActivity(i) End If Return False Catch ToastMessageShow("برنامه بازار بر روی گوشی نصب نیست",False) End Try End Sub نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۶ من وقتی ازین کتابخونه برای باز کردن پروفایل اینستاگرام استفاده میکنم برنامه قفل میشه . ببینید این لاگ دیباگ برنامه است موقع اجرای پروفایل اینستاگرام : اینم کدمه : aria.OpenInstaProfile("....") نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۶ دوستان کسی جواب سوال من رو نمی دونه . حدود یک هفته است که سوالم رو نوشتم و منتظر جوابم . اما هیچ پاسخی داده نشده . آقای شاهدی لطف میکنید بررسی کنید ؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۶ در در 1396/04/07, 20:36:26، mahfelsoft گفته است : من وقتی ازین کتابخونه برای باز کردن پروفایل اینستاگرام استفاده میکنم برنامه قفل میشه . ببینید این لاگ دیباگ برنامه است موقع اجرای پروفایل اینستاگرام : اینم کدمه : aria.OpenInstaProfile("....") گفته URLHandlerActivity رو توی منیفست تعریف نکردی مثل اینکه واسه همین نمیتونه بشناسه خطا که اینو میگه حالا نمیدونم مشکل از کتابخانه هست یا پروژه شما نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۶ میشه لطفا کسی که میدونه جواب بده ؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۶ یعنی واقعا کسی نمیتونه جواب بده ؟ آقای شاهدی میشه یه بررسی کنید . فکر کنم فقط خودتون که سازنده هستید بتونید مشکل رو بگید ... نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shoki 0 ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۶ کجاست سازنده این کتابخونه؟؟؟ چرا جواب نمیدی؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.