moinmah 40 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام بر اساتید. چجوری میشه یه دستور مشخص کرد که چک کنه ببینه یک برنامه با PAckage Name فلان در گوشی نصب است یا نه.. که اگر نصب بود یه کاری انجام بده... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moinmah 40 ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خیلی خیلی ممنون ... عین هلو کار کرد.:-d*slowdance* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام خیلی ساده شما به وسیله کتابخونه Phone میایید همه ی پکیج نیم های نصبی رو میگیرید و میریزید توی یک متغییر لیست.و بعد به وسیله یک حلقه For و یک شرط ساده میتونید بفهمید برنامه نصبه یا نه. در ضمن با کلاس یا متغییر PackageManager اینکارو انجام میدن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moinmah 40 ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من هم کاری که شما گفتین رو انجام دادم (با استفاده از دستور Contains)هم از کتابخانه Reflection ببرای گرفتن پکیج نیم ها استفاده کردم... ولی نشد که نشد.هیچ کاری رو انجام نمیده *dntknow* راه دیگه ای کتابخونه دیگه ای وجود نداره؟ اگه مطمئنید که کار میکنه میشه کدشو بدین شاید با کد من فرق داشته باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ Dim far As Intent Dim pm As PackageManager far=pm.GetApplicationIntent("majidkharatha.peji") If far.IsInitialized Then Msgbox("وجود دارد","") Else Msgbox("ندارد","") End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
moinmah 40
سلام بر اساتید.
چجوری میشه یه دستور مشخص کرد که چک کنه ببینه یک برنامه با PAckage Name فلان در گوشی نصب است یا نه..
که اگر نصب بود یه کاری انجام بده...
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.