ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ به نام خدا*HOHO* سلام با یه آموزش دیگه از این سایت*HOHO* میتونید یاد بگیرین که چطور به کاربر نمایش بدین که اینترنت وصله یا قطعه اونم با سرعت بالا که تو یه سری از اموزش ها خیلی این کار کنده و باعث میشه طرف حس کنه برناممون هنگ کردهAkhii ما اینجا اومدیم حل کنیم این موضوع رو بریم سر لینک ها ================= پیکوفایل کیفیت کم حجم : 11mb فرمت swf ============== پیکوفایل کیفیت بالا حجم : 40mb فرمت wmv ***************** پسورد فایل ها basic4android.org *HOHO*باز هم موفق باشید*HOHO* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۳ سلام تشکر بابت آموزش مفیدتون ببخشید من دارم از این روش استفاده میکنم و مثلا وقتی همه چی درست باشه تعرف میکنم که یه فایل دانلود بشه فقط میخوام زمانی که چه درست باشه و چه پیغام خطا بده خودکار اکتیویتی برگرده به اکتیویتی قبلی آیا چنین چیزی میشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jeqele 563 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۳ بله شدنیه اگه اینترنت وصل نبود اینا رو بنویس: StartActivity("activity name") Activity.Finish لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali2016 54 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ مرسی مفید بود و لطفا سرور کم کیفیت رو حذف کن حجممون حدر نره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.