hossein92 74 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با سلام خدمت دوستان عزیز ی چند وقتی هست که دارم روی برنامه نویسی اندروید کار میکنم و فعلا در حال تست و بررسی هستم تا بتونم ی برنامه خوب بنویسم میون سورسایی که به دستم رسید ی منوی خوب پیدا کردم و اونو جدا سازی کردم و به صورت ی سورس در آوردم تا شما دوستان بتونین ازش استفاده کنید امید وارم که به کارتون بیاد . slide menu.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با سلام خدمت دوستان عزیز ی چند وقتی هست که دارم روی برنامه نویسی اندروید کار میکنم و فعلا در حال تست و بررسی هستم تا بتونم ی برنامه خوب بنویسم میون سورسایی که به دستم رسید ی منوی خوب پیدا کردم و اونو جدا سازی کردم و به صورت ی سورس در آوردم تا شما دوستان بتونین ازش استفاده کنید امید وارم که به کارتون بیاد . با gesture (تاچ) میشه حرکتش داد ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein92 74 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آره با تاچ باز میشه الان تست کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ داداش ممنون بابت سورس چطور میشه به متنای توی منو لینک داد یا اکتیویتی استارتو بهشون داد ک بره فلان اکتیویتی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein92 74 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اگه به این کدا توجه کنی lvMenu.AddTwoLines2(" منابع","D",1) lvMenu.AddTwoLines2(" ثبت نظر","b",3) lvMenu.AddTwoLines2(" پیشنهاد ویژه","s",4) lvMenu.AddTwoLines2(" اشتراک گذاری","e",5) lvMenu.AddTwoLines2(" تنظیمات","C",6) lvMenu.AddTwoLines2(" درباره ما","i",7) lvMenu.AddTwoLines2(" خروج","X",8) یک سری عدد کنار همه قرار دادم که اگه رو هر کدوم کلیک بشه اون عدد بر میگردونه حالا تو این قسمت Sub lvMenu_ItemClick (Position As Int, Value As Object) If Value=8 Then Dim result As Int result = Msgbox2("آیا مایلید از برنامه خارج شوید ؟","خروج از برنامه","بله","خیر","",Null) If result=DialogResponse.POSITIVE Then ExitApplication Else Return False PanelWithSidebar.CloseSidebar End If End If PanelWithSidebar.CloseSidebar 'www.basic4android.org End Sub با دستور if روی مقدار value شرط میزاریم که تو این کد اومده اگه هشت بود مسیج باکس بده و خارج بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein.kashan 22 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ داداش ممنون بابت سورس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.