raouf4850 150 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام چند تا سوال داشتم. اول اینکه بعضی برنامه ها که بازشون میکنی بالای گوشی تبلیغات برنامه دیگرشون میاد این چجوریه؟ دوم اینکه بایک برنامه که با b4a نوشته شود چجوری میشه روی یک بازی فرمان هاای رو اجرا کرد مثلا بگیم که خود به خود به کسانی که تقاضا پول کردن سکه بده یا مثال ساده تر مثل کلش آف کلنز بگیم که وقتی کمپ خالی شد نیرو بساز و اتک بده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein92 74 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ در مورد سوال اول که تبلیغات برنامه اون بالا میاد منظورت نوتیفکیشنه؟ با ی سرچ میتونی پیداش کنی به اینصورت میتونی که وقتی برنامه اجرا شد اون نوتیفکیشنو اجرا کنه قسمت دوم سوالتم با استفاده از سرویس میتونی اینکارو بکنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
raouf4850 150 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ در مورد سوال اول که تبلیغات برنامه اون بالا میاد منظورت نوتیفکیشنه؟ با ی سرچ میتونی پیداش کنی به اینصورت میتونی که وقتی برنامه اجرا شد اون نوتیفکیشنو اجرا کنه قسمت دوم سوالتم با استفاده از سرویس میتونی اینکارو بکنی سلام راستش من زیاد با سرویس و اینا ونوتیفکیشن که گفتی بلد نیستم کار کنم اگه یه توضیح آبدار و مفصل بدی ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein92 74 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام بهتر بود خودتون جست و جو میکردید ... توی این تاپیک با Service Module کار شده : دانلود فیلم آموزشی Notification همه اون چیزی که میخواین توش هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
raouf4850 150 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام بهتر بود خودتون جست و جو میکردید ... توی این تاپیک با Service Module کار شده : دانلود فیلم آموزشی Notification همه اون چیزی که میخواین توش هست داداش ممنون هنوز نگاه نکردم شما تسلط داری روش؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein92 74 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ منم مثل شما تازه کارم تست میکنم سوال میکنم یاد میگیرم شما نگاه کن سوال کن هرکی بلد باشه حواب میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
raouf4850 150 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ منم مثل شما تازه کارم تست میکنم سوال میکنم یاد میگیرم شما نگاه کن سوال کن هرکی بلد باشه حواب میده ممنون بابت لینک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
raouf4850 150 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ در مورد سوال اول که تبلیغات برنامه اون بالا میاد منظورت نوتیفکیشنه؟ با ی سرچ میتونی پیداش کنی به اینصورت میتونی که وقتی برنامه اجرا شد اون نوتیفکیشنو اجرا کنه قسمت دوم سوالتم با استفاده از سرویس میتونی اینکارو بکنی درباره سوال دومم یکی جواب بده ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
raouf4850 150 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آپدیتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلامچند تا سوال داشتم. اول اینکه بعضی برنامه ها که بازشون میکنی بالای گوشی تبلیغات برنامه دیگرشون میاد این چجوریه؟ دوم اینکه بایک برنامه که با b4a نوشته شود چجوری میشه روی یک بازی فرمان هاای رو اجرا کرد مثلا بگیم که خود به خود به کسانی که تقاضا پول کردن سکه بده یا مثال ساده تر مثل کلش آف کلنز بگیم که وقتی کمپ خالی شد نیرو بساز و اتک بده. اول اینکه عنوان تاپیک زیاد مناسب نیست. دوم اینکه توی یک تاپیک چندین سوال مختلف رو نپرسید. سوم اینکه سعی کنید زیاد اسمپ ندید چون امتیاز منفی میگیرید و اگه به 10 برسه به صورت خودکار از انجمن اخراج میشید ××××××××××××× سوال اول: به اون میگن تبلیغات عدد . آموزشش توی انجمن موجوده سوال دوم: کار بسیار سختی هست و در ضمن باید گوشی حتما روت شده باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
raouf4850 150
سلام
چند تا سوال داشتم.
اول اینکه بعضی برنامه ها که بازشون میکنی بالای گوشی تبلیغات برنامه دیگرشون میاد این چجوریه؟
دوم اینکه بایک برنامه که با b4a نوشته شود
چجوری میشه روی یک بازی فرمان هاای رو اجرا کرد
مثلا بگیم که خود به خود به کسانی که تقاضا پول کردن سکه بده
یا مثال ساده تر مثل کلش آف کلنز بگیم که وقتی کمپ خالی شد نیرو بساز و اتک بده.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.