محمدی 95 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام من یه سوال دارم اونم اینه که میخوام تو برنامه ام یه چیزی شبیه پایینی بذارک که سمت چپ بود غیر فعال شه و اگر به سمت راست رفت فعال بشه! نمیدونم این هارو چجوری درست میکنن لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ 2 تا راه هست یک با کلیک روی Image View تصویر رو عوض شه و تصویر دوم لود بشه دو دوتا Image View یکسان داشته باشی و با visible تصاویر رو بازی بدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چجوری میگید منظورتونو متوجه نمیشم! این دکمه ها به شکلی هستن که وقتی اونو به طرفی دیگه میکشیم فعال میشن چندتا روش مثل hide و show کردن بوتون هم انجام دادم به نتیجه نرسیدم میشه بیشتر راهنمایی کنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دکمه ها وقتی روشون یک بار کلیک میکنی فعال و غیر فعال میشن؟ یا باید حتما بکشیشون به سمت چپ و راست و با حرکت لمس تو به چپ و راست میرن؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هم با کشیدن فعال و غیر فعال میشن هم با یه بار کلیک مهندس ایزدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هم با کشیدن فعال و غیر فعال میشن هم با یه بار کلیک مهندس ایزدی برای با کلیک شدن که فوق العاده آسونه و تمام کدهاش توی همون Button1_Click میتونه پیاده بشه... کد نویسیش توی 4-5 خط میتونه پیاده بشه. مشکلی بود بگید در مورد اینکه با Touch جا به جا بشه باید از Floating Window استفاده کنید و مکان یابی کنید *monkey* این کار توی بیسیک یک خورده سخته ، معمولا با Eclipse کار میکنن. ولی با این سورسی که براتون پیوست میکنیم اگه روش کار کنید راحت میتونید طبق Floating Window هم پیاده سازیش کنید. در مورد دوم روش کار کنید هرکجاش رو مشکل داشتید اطلاع بدید. حرکت اولیه از خودتون*laie* FloatingWindows.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
محمدی 95
سلام
من یه سوال دارم اونم اینه که میخوام تو برنامه ام یه چیزی شبیه پایینی بذارک که سمت چپ بود غیر فعال شه و اگر به سمت راست رفت فعال بشه! نمیدونم این هارو چجوری درست میکنن لطفا راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.