Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام کسی آموزش بیسیک فور اندروید تصویری و فارسی با قیمت مناسب سراغ نداره ؟؟ حدود 15 تا 25 تومن . اگه کم تر بود چه بهتر . حالا اگر تصویری پیدا نشد یک کتاب الکترونیکی باشه اشکال نداره ... اما فارسی خواهش می کنم ... فوریه با تشکر فراوان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلاممن یه فایل pdf فارسی دارم که خودم خریدم نمیدونم قوانین سایت اجازه میده فایل رو اینجا بذارم یا نه ؟ درود خیر قرار ندید مگر با اجازه از صاحب اثر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلاممن یه فایل pdf فارسی دارم که خودم خریدم نمیدونم قوانین سایت اجازه میده فایل رو اینجا بذارم یا نه ؟ اگه خریدین و ناشر راضی به انتشار رایگانش نیست طبق قوانین سایت نباید قرار بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ از کجا خریدین ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اگه می شه از صاحب اجزاه بگیرید . البته می دونم غیر ممکنه . حالا اگه شد ایمیل می دم بفرستید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با عرض پوزش از مهدی و بقیه کاربران چون قرار بود کتاب اصلی بیسیک رو ترجمه کنم و متاسفانه وسطای کار جا زدم و برنامه رو حذف کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ توی گوگل سرچ کنید راحت پیدا میشه عذر خواهی میکنم که نمیتونم فایل رو بهتون بدم سرچ کنید "گیم آور" لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نمی شه کسی برام ترجمه کنه ؟؟؟ انگلیسیش رو دارم . خواهشا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
raouf4850 150 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نمی شه کسی برام ترجمه کنه ؟؟؟ انگلیسیش رو دارم . خواهشا دقیقا آموزش چی رو میخواید؟ ساخت کتاب ؟ با Sql به طور حرفه ای؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خوب هر چی باشه ... حالا چون فرمودید : آره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
raouf4850 150 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خوب هر چی باشه ... حالا چون فرمودید : آره الان در پاسخ من بود؟ من دارم فیل های آموزشی حرفه ای ساخت کتاب ولی حجمش خیلی زیاده و نمیتنونم آپلود کنم. حدود 500 مگ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
raouf4850 150 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ الان در پاسخ من بود؟من دارم فیل های آموزشی حرفه ای ساخت کتاب ولی حجمش خیلی زیاده و نمیتنونم آپلود کنم. حدود 500 مگ اگه عجله ندارید به صورت کتاب در بیاریم براتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بسیار ممنون خواهم شد ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Kazem Forghani 2,927
سلام
کسی آموزش بیسیک فور اندروید تصویری و فارسی با قیمت مناسب سراغ نداره ؟؟ حدود 15 تا 25 تومن . اگه کم تر بود چه بهتر .
حالا اگر تصویری پیدا نشد یک کتاب الکترونیکی باشه اشکال نداره ... اما فارسی
خواهش می کنم ... فوریه
با تشکر فراوان
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
32 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.