siroos12 14 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۹ سلام به اساتید و دوستان من از مولتی پنل استفاده میکنم و از ریساکلر ویو میخام وقتی آیتمی که با استفاده از SmoothScrollToPosition اسکرول شد بابقیه رنگ ایتمش فرق کنه و بعد برگرده به حالت قبل رنگش منتظ راهنماییتون هستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۹ کسی از دوستان نمیدونه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Mansour 325 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۹ برای اعمال تغییرات در ریسایکلرویو باید در رویداد onBind انجام بشه . اگر هدف شما اینه که یک پوزیشن خاصی رنگی بشه اول باید اون پوزیشن رو توی یک متغییر ذخیره کنی و با یک شرط کوچیک توی onBind اون رنگ یا تغییراتی که مد نظرتونه رو ایجاد کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۹ یکی جواب منو بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Kafiri 221 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۹ در ۱ ساعت قبل، siroos12 گفته است : یکی جواب منو بده دوست عزیز از چه کتابخونه ای برای ریساکلر استفاده میکنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۹ در 1 ساعت قبل، Mr.Kafiri گفته است : دوست عزیز از چه کتابخونه ای برای ریساکلر استفاده میکنید؟ کتابخونه ---------- لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Kafiri 221 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۹ در ۱ ساعت قبل، siroos12 گفته است : کتابخونه --------- کد زیر رو امتحان کنین .. Dim p As Panel = recycler.GetParentByPosition(10) p.Color = Colors.Red بجای 10 پوزیشنی که اسکرول شده به اون بزارید... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۹ در 4 ساعت قبل، Mr.Kafiri گفته است : کد زیر رو امتحان کنین .. Dim p As Panel = recycler.GetParentByPosition(10) p.Color = Colors.Red بجای 10 پوزیشنی که اسکرول شده به اون بزارید... امتحان کردم داداش خطا میده میگه نمیشه پنل رو مساوی ریسایکلر کرد میخای تو خصوصی برات بفرستم خودت ی نگاهی بهش بکنی؟ شاید من جای خطا نحوی کردم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Kafiri 221 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۹ در 40 دقیقه قبل، siroos12 گفته است : امتحان کردم داداش خطا میده میگه نمیشه پنل رو مساوی ریسایکلر کرد میخای تو خصوصی برات بفرستم خودت ی نگاهی بهش بکنی؟ شاید من جای خطا نحوی کردم. بله بفرستید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
siroos12 14
سلام به اساتید و دوستان
من از مولتی پنل استفاده میکنم و از ریساکلر ویو
میخام وقتی آیتمی که با استفاده از SmoothScrollToPosition اسکرول شد بابقیه رنگ ایتمش فرق کنه و بعد برگرده به حالت قبل رنگش
منتظ راهنماییتون هستم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.