من یه متن دارم که اون رو تو یازده تا ردیف نوشتمش (توی دیتابیس آفلاین) با حلقه for که استفاده میکنم تو label فقط متن ردیف آخر رو برام نشون میده
باید چیکار کنم که ردیف اول رو خوند بعدش ردیف دوم رو زیرش چاپ کنه به همین ترتیب ردیف های بعدی
سوال بعدیمم اینه که ارتفاع متن رو چطوری تعیین کنم که مثلا ردیف اول رو خوند پنچ خط دیگه متن ردیف دوم دیتابیس رو نشون بده
SubGlobalsDim lbl AsLabelDim cur AsCursorDim su AsStringUtilsDimScrollView1AsScrollViewEndSubSubActivity_Create(FirstTimeAsBoolean)Main.sql.Initialize(File.DirInternal,"1376rjggu.db",True)ScrollView1.Initialize(600%y)Activity.AddView(ScrollView1,0,0,100%x,100%y)
cur =Main.sql.ExecQuery("SELECT * FROM tbltest")For i =0To cur.RowCount-1
cur.Position= i
lbl.Initialize("")
lbl.Text= cur.GetString("matn")
lbl.Color=Colors.White
lbl.TextColor=Colors.Black
lbl.Typeface=Typeface.DEFAULT_BOLD
ScrollView1.Panel.AddView(lbl,15dip,15dip,100%x-30dip,100%y)
lbl.Height= su.MeasureMultilineTextHeight(lbl,lbl.Text)ScrollView1.Panel.Height= lbl.Height+15dipNextEndSub
اینم کدامه بیشتر از این نمیدونم با اینا فقط متن ردیف آخر ستون رو نشون میده
tt.Text= tt.Text& cur.GetString("matn")& CRLF
همه رو هم از نوع EditText کردم اینطوری نوشتم بازم فرقی نکرد فقط ردیف آخر رو نشون داد ، ممنون میشم کمکم کنین
سوال
حمید حمید 4
سلام دوستان
من یه متن دارم که اون رو تو یازده تا ردیف نوشتمش (توی دیتابیس آفلاین) با حلقه for که استفاده میکنم تو label فقط متن ردیف آخر رو برام نشون میده
باید چیکار کنم که ردیف اول رو خوند بعدش ردیف دوم رو زیرش چاپ کنه به همین ترتیب ردیف های بعدی
سوال بعدیمم اینه که ارتفاع متن رو چطوری تعیین کنم که مثلا ردیف اول رو خوند پنچ خط دیگه متن ردیف دوم دیتابیس رو نشون بده
اینم کدامه بیشتر از این نمیدونم با اینا فقط متن ردیف آخر ستون رو نشون میده
همه رو هم از نوع EditText کردم اینطوری نوشتم بازم فرقی نکرد فقط ردیف آخر رو نشون داد ، ممنون میشم کمکم کنین
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.