mamix 2 ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام و درود من برنامه رو باز می کنم قشنگ کار میکنه حالا یهو مثلا یکی زنگی میزنه بعد از اینکه حرف زدم تموم شد میخاد که برگرده به برنامه این ارور رو میده میشه راهنمایی کنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ میشه کداتون رو اینجا قرار بدید کلا؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamix 2 ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ میشه کداتون رو اینجا قرار بدید کلا؟ *che?* فک کنم کار درستی نباشه همه کدارو بزارم اینجا آخه اصلا امکان پذیر نیست خیلی زیاده تازه!!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کدهای رویداد های Activity_create و activity_resume رو قرار بدین. یا کدایی که همونجا لیست ویو شما intiziale و بهش ایتم اضافه شده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamix 2 ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("ssfeh") ScrollView1.Panel.LoadLayout("feh") bitmap1.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets,"panel1.png")) End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub fehall_Click Activity.RemoveAllViews LayoutNumber = 1 Activity.LoadLayout("LayoutData") ListViewData.SingleLineLayout.Background=bitmap1 ListViewData.SingleLineLayout.Label.TextColor = Colors.White ListViewData.SingleLineLayout.Label.Gravity = Gravity.CENTER ListViewData.SingleLineLayout.Label.TextSize= 20 ListViewData.SingleLineLayout.ItemHeight = 15%y Main.cur1 = Main.sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl1 WHERE daste='" & fehtxt.Text & "'") For i=0 To Main.cur1.RowCount-1 Main.cur1.Position=i ListViewData.AddSingleLine(Main.cur1.GetString("onvan")) Next End Sub Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK Then If LayoutNumber = 0 Then Activity.Finish StartActivity(Main) Else If LayoutNumber = 1 Then Activity.RemoveAllViews Activity.LoadLayout("ssfeh") ScrollView1.Panel.LoadLayout("feh") LayoutNumber = 0 Return True End If End If End Sub Sub ListViewData_ItemClick (Position As Int, Value As Object) pay.Initialize("BillingManager", key) pay.DebugLogging = True If File.Exists(File.DirInternal,"pay.iz") = False Then If Position > 4 Then Dim result As Int result=Msgbox2("شما از نسخه رایگان برنامه استفاده میکنید","","میخرمش","","باشه",Null) If result=DialogResponse.POSITIVE Then pay.RequestPayment("banovan.a11", "inapp",phid) Else If result=DialogResponse.NEGATIVE Then Return True End If Else pos=Position StartActivity(txtv) End If Else pos=Position StartActivity(txtv) End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mamix 2
سلام و درود
من برنامه رو باز می کنم قشنگ کار میکنه حالا یهو مثلا یکی زنگی میزنه بعد از اینکه حرف زدم تموم شد میخاد که برگرده به برنامه این ارور رو میده
میشه راهنمایی کنید؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.