ssdsaf 0 ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۹ سلام خسته نباشید من میخواستم در یک برنامه عکس را بگیرم و کپی کنم در پوشه که در dirrootextrnal قرار دادم که دیتابیس در آن هست و ازش با دیتابیس استفاده کنم File.copy(file.dirrootextrnal,"camera/pic.png",file.dirrootextrnal,"folder") یعنی یه کدی باشه که عکس بندازیم و کپی کنیم در پوشه موردنظر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Kafiri 221 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۹ در 22 ساعت قبل، ssdsaf گفته است : سلام خسته نباشید من میخواستم در یک برنامه عکس را بگیرم و کپی کنم در پوشه که در dirrootextrnal قرار دادم که دیتابیس در آن هست و ازش با دیتابیس استفاده کنم File.copy(file.dirrootextrnal,"camera/pic.png",file.dirrootextrnal,"folder") یعنی یه کدی باشه که عکس بندازیم و کپی کنیم در پوشه موردنظر سلام میتونید از کلاس CameraEX استفاده کنید https://www.b4x.com/android/forum/threads/class-cameraex-extends-the-camera-library-functionality.23801/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ssdsaf 0 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۹ در در 30 مهر 1399 در 21:29، Mr.Kafiri گفته است : سلام میتونید از کلاس CameraEX استفاده کنید https://www.b4x.com/android/forum/threads/class-cameraex-extends-the-camera-library-functionality.23801/ رفتم سایتش ولی سورسای اونها رمزگذاری شده نمیشه اکتیو را کپی کرد و استفاده کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Kafiri 221 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۹ در 12 ساعت قبل، ssdsaf گفته است : رفتم سایتش ولی سورسای اونها رمزگذاری شده نمیشه اکتیو را کپی کرد و استفاده کرد درود CameraEx.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ssdsaf 0
سلام خسته نباشید
من میخواستم در یک برنامه عکس را بگیرم و کپی کنم در پوشه که در dirrootextrnal قرار دادم که دیتابیس در آن هست
و ازش با دیتابیس استفاده کنم
File.copy(file.dirrootextrnal,"camera/pic.png",file.dirrootextrnal,"folder")
یعنی یه کدی باشه که عکس بندازیم و کپی کنیم در پوشه موردنظر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.