mobah 132 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۹ سلام یک وب ویو ساده رو در اندروید های 4.2.2 به راحتی بالا میاد و jobdone هم کار میکنه. دسترسی هم در مانیفست اضافه شده AddPermission(android.permission.ACCESS_NETWORK_STATE) AddPermission(android.permission.INTERNET) مثلا یک وب ویو ساده WebView1.LoadUrl("http://www.google.com") همین رو تو اندروید 9 و اندروید 6 تست کردم در گوشی واقعی نمایش نداد : " صفحه وب در دسترس نیست" در ضمن jobdone(job As HttpJob) هم کار نمیکنه و job.Success=True نمیشه!!! (در اندروید های بالا) میشه راهنمایی کنید باید چکار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Kafiri 221 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۹ سلام خط زیرو به منیفست اضافه کنید SetApplicationAttribute(android:usesCleartextTraffic, "true") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
احمد وفا 13 ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۹ منم مشکل شما رو داشتم و وقتی خط بالا رو اضاف می کردم در کمپایل ارور می داد مشکلمو با راهنمایی های یه تاپیک دیگه حل کردم: 1.اگه همین کد فعلیتون رو با api 22 (تغییر از طریق مانیفست برنامه)اجرا کنید می بینید که در اندروید 10 کدتون پاسخ می ده ولی برای api بالا تر نه 2.برای api بالا تر مثلا 28 اینجوری نوشتم درست شد: در مانیفیست این پرمیشنا رو می خواستم که اضاف کردم به مانیفیست: AddPermission(android.permission.INTERNET) AddPermission(android.permission.ACCESS_NETWORK_STATE) AddPermission("android.permission.WRITE_INTERNAL_STORAGE") AddPermission(android.permission.READ_INTERNAL_STORAGE) AddPermission(android.permission.READ_EXTERNAL_STORAGE) AddPermission(android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE) بعد فقط runtime permission رو برای اونایی خواستم که علامت ستاره در قسمت permission list لوگ دارند و run time permission رو اینجوری نوشتم Sub Process_Globals 'These global variables will be declared once when the application starts. Dim run As RuntimePermissions Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Try run.CheckAndRequest(run.PERMISSION_READ_EXTERNAL_STORAGE ) run.CheckAndRequest(run.PERMISSION_WRITE_EXTERNAL_STORAGE) Catch Log(LastException) End Try . . . end sub ,و در ساب رکوست هم اینجوری نوشتم: Sub Activity_PermissionResult (Permission As String, Result As Boolean) If Permission = "PERMISSION_WRITE_EXTERNAL_STORAGE" Then ToastMessageShow(Result,True) If Result=True Then MsgboxAsync("کاربر گرامی برای ادامه کار نرم افزار نیاز به فعالسازی این دسترسی دارید.","اخطار") run.CheckAndRequest (run.PERMISSION_WRITE_EXTERNAL_STORAGE) End If Else if Permission = "PERMISSION_READ_EXTERNAL_STORAGE" Then ToastMessageShow(Result,True) If Result=True Then MsgboxAsync("کاربر گرامی برای ادامه کار نرم افزار نیاز به فعالسازی این دسترسی دارید.","اخطار") run.CheckAndRequest (run.PERMISSION_READ_EXTERNAL_STORAGE) End If End If End Sub و مشکلم حتی در api 28 حل شد و jobdone به درستی عمل می کنه ایشا...تونسته باشم کمکی کرده باشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mobah 132
سلام
یک وب ویو ساده رو در اندروید های 4.2.2 به راحتی بالا میاد و jobdone هم کار میکنه.
دسترسی هم در مانیفست اضافه شده
AddPermission(android.permission.ACCESS_NETWORK_STATE) AddPermission(android.permission.INTERNET)
مثلا یک وب ویو ساده
WebView1.LoadUrl("http://www.google.com")
همین رو تو اندروید 9 و اندروید 6 تست کردم در گوشی واقعی
نمایش نداد : " صفحه وب در دسترس نیست"
در ضمن jobdone(job As HttpJob) هم کار نمیکنه و job.Success=True نمیشه!!! (در اندروید های بالا)
میشه راهنمایی کنید باید چکار کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.