همونطور که تا حدودی از عنوان مشخص هست مشکل فیکس یا ثابت نگهداشتن اسکرول عمودی وب ویو دارم
البته من نمیخوام با وب ویو لینک باز کنم و قرار هست فقط متن نمایش بدم (به دلایلی)
یه چک باکس گذاشتم و میخوام اگر تیک خورده بعد ار هربار بارگذاری اسکرول به آخر بره. اما اگر تیک نخورده اسکرول همونجا بمونه (فیکس بشه جایی که دستی اسکرول کردم)
به کمک کتابخونه های Webviewextras و WebviewXtender تونستم دستور رفتن به آخر اسکرول و همچنین مختصات اسکرول عمودی رو بدست بیارم.
اما در قسمت PageFinished وقتی دستور اسکرول به مختصات رو میدم غمل نمیکنه و میاد بالا
جالب اینجاست همون دستور رو داخل یه دکمه گذاشتم عمل کرد :|
هم کدها رو میذارم و هم سورس + کتابخونه ها
اگر کسی میتونه ممنون میشم کمک کنه
ضمن اینکه حتما میخوام تو قسمت PageFinished عمل بکنه
سوال
mohammad_2015 1
درود
همونطور که تا حدودی از عنوان مشخص هست مشکل فیکس یا ثابت نگهداشتن اسکرول عمودی وب ویو دارم
البته من نمیخوام با وب ویو لینک باز کنم و قرار هست فقط متن نمایش بدم (به دلایلی)
یه چک باکس گذاشتم و میخوام اگر تیک خورده بعد ار هربار بارگذاری اسکرول به آخر بره. اما اگر تیک نخورده اسکرول همونجا بمونه (فیکس بشه جایی که دستی اسکرول کردم)
به کمک کتابخونه های Webviewextras و WebviewXtender تونستم دستور رفتن به آخر اسکرول و همچنین مختصات اسکرول عمودی رو بدست بیارم.
اما در قسمت PageFinished وقتی دستور اسکرول به مختصات رو میدم غمل نمیکنه و میاد بالا
جالب اینجاست همون دستور رو داخل یه دکمه گذاشتم عمل کرد :|
هم کدها رو میذارم و هم سورس + کتابخونه ها
اگر کسی میتونه ممنون میشم کمک کنه
ضمن اینکه حتما میخوام تو قسمت PageFinished عمل بکنه
http://s17.picofile.com/file/8411847492/WebScroll.zip.html
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.