montazeranmahdi 101 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۹ سلام بر دوستان خدا دیتابیس رو utf8mb4 کردم تا بتونم ایموجی رو توش بیارم و موفق هم شدم و ایموجی ها تو دیتابیس آنلاین نمایش داده میشن ولی وقتی ایموجی تو دیتابیس رو میخوام بیارم تو یک لیبل نمایش بدم بجاش ؟ میذاره ممنون میشم راهنمایی کنید مخلص لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Mansour 325 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۹ دوست عزیز برای نمایش ایموجی ها باید از utf32 استفاده کرده و برای نمایش اون توی یک lbl باید اون رو تبدیل کنی و بعد نمایشش بدی که از طریق این رویداد میتونی استفاده کنی . Sub UTS (codepoint As Int) As String Dim bc As ByteConverter Dim b() As Byte = bc.IntsToBytes(Array As Int(codepoint)) Return BytesToString(b, 0, 4, "UTF32") End Sub حالا کافیه ایموجی رو بهش بدی . به این شکل EditText1.Text = UTS(0x1F600) واسه کد های هر ایموجی هم از این وب استفاده کن. Emoji - CodePoint موفق باشی. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
montazeranmahdi 101 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۹ ممنونم لطف کردین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
montazeranmahdi 101
سلام بر دوستان خدا
دیتابیس رو utf8mb4 کردم تا بتونم ایموجی رو توش بیارم و موفق هم شدم و ایموجی ها تو دیتابیس آنلاین نمایش داده میشن ولی وقتی ایموجی تو دیتابیس رو میخوام بیارم تو یک لیبل نمایش بدم بجاش ؟ میذاره
ممنون میشم راهنمایی کنید
مخلص
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.