sejil 180 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام و خسته نباشید به همه شما اساتید گل، من بعد تعویض ویندوز بیسیک4اندرویدو نصب کردم و جاوا و اندروید اس دی ک رو هم نصب کردم و پتچ کردم. موقع کمپایل این ارور میده: اگه میشه کمک کنید مرسی از همتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sejil 180 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شرمنده ولی گشتم چیزی با این رابطه پیدا نکردم اگه میشه بیشتر کمک کنید، مرسی *wall* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بیسیک 4 اندروید رو حذف و دوباره نصب کنید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sejil 180 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مرسی پاک کردم دوباره نصب کردم مرسی *give_rose* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من هم همین مشکل رو داشتم ... مسیر sdk رو تغییر دادم و از api18 استفاده کردم . درست شد . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sejil 180 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ api رو چجوری تغیر یا تعین کنم؟ مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام از چه api استفاده می کنید ؟ برای فهمیدن به پوشه plotform بروید . در SDK . نام پوشه های موجود در این فولدر به شکل زیر خواهد بود : android-18 کلمه ی android ثابت است اما عدد بعد خط تیره تغییر خواهد کرد. نام همین پوشه را ذکر کنید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sejil 180 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ android-14 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بله ... من هم از 14 استفاده می کردم که به همین مشکل بر خوردم ... از لینک زیر دانلود کنید : دانلود API 18 از picofile بعد از حالت فشرده خارج کنید و در پوشه plotform کپی کنید . بیسیک فور اندورید را اجرا کرده و از منو tools گزینه congifure paths را انتخاب کنید . پنجره به صورت زیر باز خواهد شد : شما باید روی دکمه مشخص شده کلیک کنید و مسیر API18 خود را بدهید . ( مسیر فایل JAR ) از نرم افزار وینرار برای unzip استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sejil 180 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این راهی که گفتینو تست کردم کار نکرد، اینم عکس: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خوب شما sdk تون رو حذف کنید . و دوباره در یک مسر دیگه نصب کنید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sejil 180 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عهه شرمنده یادم رفت *wall* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein.kashan 22 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به این تایپ مراجعه کنید و این [h=1]آموزش اضافه کردن jdk , sdk را درست انجام بدید مشکلتون حل می شود[/h] http://answercenter.ir/thread2974.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sejil 180 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من sdk رو پاک کردم یه جا دیگه نصب کردم بعد android-18 رو هم نو پلتفرم ریختم بعد تو بیسیکم ادرس جدید رو دادم ولی بازیم همین ارورو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein.kashan 22 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این تایپ را با دقت مطالعه کنید مشکلتون حل می شه http://answercenter.ir/thread331-33.html#post18814 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sejil 180
سلام و خسته نباشید به همه شما اساتید گل،
من بعد تعویض ویندوز بیسیک4اندرویدو نصب کردم و جاوا و اندروید اس دی ک رو هم نصب کردم و پتچ کردم.
موقع کمپایل این ارور میده:
اگه میشه کمک کنید
مرسی از همتون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
14 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.