abbas69b 0 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۹ با سلام من میخوام وقتی روی هر آیتم در ریسایکلر ویو کلیک میکنم یه اکتیویتی مختلف باز بشه مثلا آیتم یک اکتیویتی با عکس ماشین و آیتم 2 اکتیویتی با عکس موتور ولی نمیدونم چطوری و در کجا معرفی کنم هر آیتم چه اکتیویتی رو باز کنه . سپاسگزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۹ سلام و درود باید با سندر و تگ کار کنی یا به اون ریسایکل یک پوزیشن یا ولیو بدی یه سورس پایین براتون می فرستم قسمت های فارسی رو که نوشتم ببینید اگه نمونه کار کامل اون سورس هم می خواهید داخل سایت اصلی بیسک یا همون مرجع عبارت UltimateListView رو سرچ کنید دانلود سورس ریسکایکل لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
abbas69b 0
با سلام
من میخوام وقتی روی هر آیتم در ریسایکلر ویو کلیک میکنم یه اکتیویتی مختلف باز بشه مثلا آیتم یک اکتیویتی با عکس ماشین و آیتم 2 اکتیویتی با عکس موتور ولی نمیدونم چطوری و در کجا معرفی کنم هر آیتم چه اکتیویتی رو باز کنه .
سپاسگزارم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.