siroos12 14 ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۹ سلام به همه اساتید و دوستان من تو برنامم از ریسایکلر استفاده کردم و تو تایمر بهش گفتم هر آیتمی که اسکرول شد بالای صفحه رو رنگشو عوض کن،انجامم میده فقط مشکل بزرگ برنامم اینه: وقتی اسکرول میکنم از بالا به پایین یا پایین به بالا رنگ آیتم های دیگه هم عوض میشه باید چیکار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۹ در 1 ساعت قبل، siroos12 گفته است : سلام به همه اساتید و دوستان من تو برنامم از ریسایکلر استفاده کردم و تو تایمر بهش گفتم هر آیتمی که اسکرول شد بالای صفحه رو رنگشو عوض کن،انجامم میده فقط مشکل بزرگ برنامم اینه: وقتی اسکرول میکنم از بالا به پایین یا پایین به بالا رنگ آیتم های دیگه هم عوض میشه باید چیکار کنم؟ سلام و درود. سوالتون نامفهومه دوست عزیز. لطفا دقیقتر توضیح بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
siroos12 14
سلام به همه اساتید و دوستان
من تو برنامم از ریسایکلر استفاده کردم و تو تایمر بهش گفتم هر آیتمی که اسکرول شد بالای صفحه رو رنگشو عوض کن،انجامم میده فقط مشکل بزرگ برنامم اینه:
وقتی اسکرول میکنم از بالا به پایین یا پایین به بالا رنگ آیتم های دیگه هم عوض میشه
باید چیکار کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.