alixan 24 ارسال شده در 13 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2015 سلام کسی میتونه کمک کنه تا این ارور رو رفع کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alixan 24 ارسال شده در 14 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 2015 سلام کسی میدونه دلیل این ارور چیه؟ کتابخانه sqlهم فعاله اما باز نمیشناسه :\ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 13 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2015 خطا مربوط میشه به پاک کردن ویو ها.اینجور مشخص نمیشه شما کدتون رو قرار بدید ببینیم مشکل چیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alixan 24 ارسال شده در 13 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2015 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 13 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2015 یا خدا *che?* اون فهرست چیه وسط کدها ؟ نگو که جزء کدته ؟ *che?* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alixan 24 ارسال شده در 13 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2015 اسم اکتیویتهیه یعنی مشکل از اونه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 13 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2015 برادر شما توی کدوم زبان برنامه نویسی دیدید که از یک زبان محلی ( زبان اختصاصی یک کشور) توی کدنویسی استفاده کنند.*che?* اصولا زبان انگلیسی و بین المللی.اصن یه وضعیه*r24* شما اسم اکتیوتیتون رو انگلیسی کنید به حول و قوه الهی خوب میشه *r24* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alixan 24 ارسال شده در 13 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2015 انگلیسی کردم اما بازم درست نشد ببین مجید جان وقتی فقط از یه لیبل استفاده میکنم متن رو از دیتا بیس میگیره اما وقتی میخوام سکرول اضافه کنم اینطوری میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 13 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2015 کدتون کلا مشکل داره. شما حلقه رو کلا پاک کن.بعد Position رو برابر با 0 کن. و کد مربوط به AddView اسکرول رو بعد از کد Label1.Text بنویسید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alixan 24 ارسال شده در 13 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2015 من تازه کارم دقیق نمیدونم چی میگی یاهو میلتو ادد کردم لطفا اکسپت کن تا یکم سریع تر بحرفیم دمت گرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alixan 24 ارسال شده در 13 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2015 اقا ادد ویو رو گذاشتم تو حلقه درست شد دمت گرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alixan 24
سلام کسی میتونه کمک کنه تا این ارور رو رفع کنم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.