alixan 24 ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام کسی میتونه کمک کنه تا این ارور رو رفع کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alixan 24 ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام کسی میدونه دلیل این ارور چیه؟ کتابخانه sqlهم فعاله اما باز نمیشناسه :\ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خطا مربوط میشه به پاک کردن ویو ها.اینجور مشخص نمیشه شما کدتون رو قرار بدید ببینیم مشکل چیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alixan 24 ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یا خدا *che?* اون فهرست چیه وسط کدها ؟ نگو که جزء کدته ؟ *che?* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alixan 24 ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اسم اکتیویتهیه یعنی مشکل از اونه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ برادر شما توی کدوم زبان برنامه نویسی دیدید که از یک زبان محلی ( زبان اختصاصی یک کشور) توی کدنویسی استفاده کنند.*che?* اصولا زبان انگلیسی و بین المللی.اصن یه وضعیه*r24* شما اسم اکتیوتیتون رو انگلیسی کنید به حول و قوه الهی خوب میشه *r24* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alixan 24 ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ انگلیسی کردم اما بازم درست نشد ببین مجید جان وقتی فقط از یه لیبل استفاده میکنم متن رو از دیتا بیس میگیره اما وقتی میخوام سکرول اضافه کنم اینطوری میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کدتون کلا مشکل داره. شما حلقه رو کلا پاک کن.بعد Position رو برابر با 0 کن. و کد مربوط به AddView اسکرول رو بعد از کد Label1.Text بنویسید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alixan 24 ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من تازه کارم دقیق نمیدونم چی میگی یاهو میلتو ادد کردم لطفا اکسپت کن تا یکم سریع تر بحرفیم دمت گرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alixan 24 ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اقا ادد ویو رو گذاشتم تو حلقه درست شد دمت گرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alixan 24
سلام کسی میتونه کمک کنه تا این ارور رو رفع کنم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.