amin 11 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ سلام ببخشید یه سوال داشتم میخوام اکلیپس راه بندازم این مشکل داره نمیدونم کدام image-system دانلود کنم لطفا به ادرس زیر برید http://downloads.puresoftware.org/files/android/system-images/android-18/ این ادرس مربوط به اندروید 18 هست سوال اینه که من باید armeabi-v7a.zip 2014-05-05 17:32 120M default.zip 2014-05-05 08:25 149M کدوم از اینا رو دانلود کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ علیک سلام عزیز اینجا انجمن بیسیک هستش نه اکلیپس حالا صبر کن شاید کسی از دوستان بلد باشه بیاد کمک کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مصطفی حقیقی 176 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ armeabi-v7a.zip 2014-05-05 17:32 120M ino download knid لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 amin 11 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ بعد از دانلود باید چیکار کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ عزیز اینجا انجمن بیسیک هستش نه اکلیپس!!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 amin 11 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ عزیزم سوال من درمورد اس دی کای هست نه اکلیپس! میخوام بدونم چطوری ورژن های بالای 14 رو نصب کنم ! چطور سیستم ایمیج رو قرار بدم در پلتفرم ! تا اینجاش مربوط به اکلیپس نبود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ مهدی عزیز آموزش داده برو اینجا بخون کلیک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مصطفی حقیقی 176 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ ADT و اگه نصب کردین برین به آدرس پایین و SDK رو Load کنید WINDOWS>PREFERENCES>ANDROID>SDK LOCATION همین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amin 11
سلام
ببخشید یه سوال داشتم
میخوام اکلیپس راه بندازم این مشکل داره نمیدونم کدام image-system دانلود کنم
لطفا به ادرس زیر برید
http://downloads.puresoftware.org/files/android/system-images/android-18/
این ادرس مربوط به اندروید 18 هست
سوال اینه که من باید
armeabi-v7a.zip 2014-05-05 17:32 120M
default.zip 2014-05-05 08:25 149M
کدوم از اینا رو دانلود کنم؟