majid08 266 ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام من دارم یه کتاب درست میکنم چنتا لیست ویو دارم که باهاش میرم تو صفحات چنتا صفه داره اولی رو باز میکنم اسکرول رو 500 درستع و کامل میال صفحه دوم رو که باز میکنم تا نصف صفحه میاد باید اسکرل رو بزارم رو 1500 وقنی میزارم صفحه اولی رو دوباره باز میکنم یه نیم متر اسکرول میره تا بیاد میشه راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ سلام ممنونم که جواب دادین کتاب من به صورت زیر هست که یک اسکرول گذاشتم بعد تو اکتیویتی هایی به صورت زیر متن و عکس گذاشتم لیبل عکس لیبل عکس لیبل لیبل عکس بعد چنتا لیست ویو هست که با کلیلک رو اونا لیوت مورد نظر باز میشه مثلا : ScrollView1.Panel.LoadLayout("1") اینا رو چطوری اسکرولش رو درست کنم تو یکی اسکورل که 500 هست کامل میاد و تو بعدی فقط نصفش میاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ http://shop.basic4android.org/?p=2708 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad1369 14 ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ از کتابخونه stringuttils استفاده کن بعد با دستور ScrollView1.Panel.Height=stringutils1.MeasureMultilineTextHeight(label1,label1.Text) ارتفاع اسکرول ویو با اندازه متن لیبلت برابر میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خب لیبلت رو مطابق متن ست کن اسکرول هم اندازه لیبل بزار سرچ کن خیلی بحث شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majid08 266
سلام
من دارم یه کتاب درست میکنم
چنتا لیست ویو دارم که باهاش میرم تو صفحات
چنتا صفه داره اولی رو باز میکنم اسکرول رو 500 درستع و کامل میال
صفحه دوم رو که باز میکنم تا نصف صفحه میاد باید اسکرل رو بزارم رو 1500 وقنی میزارم صفحه اولی رو دوباره باز میکنم یه نیم متر اسکرول میره تا بیاد
میشه راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.