حمید حمید 4 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۹ سلام دوستان بنده یه فیلم آنلاین رو میخوام بوسیله exoplayer داخل برنامه پخش کنم اما زمانی که برنامه رو اجرا میکنم این ارور رو میده در تو لاگ یه نکته بگم فقط با پخش آفلاین مشکلی نداره مشکلم پخش شدن آنلاین هست زمان کامپایل هم هیچ اروری نمیده اما زمان اجرای برنامه فیلم پخش نمیشه مشکلم کجاست؟ Sub Process_Globals Private player1 As SimpleExoPlayer End Sub Sub Globals Private SimpleExoPlayerView1 As SimpleExoPlayerView End Sub ' پخش به صورت آنلاین Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) If FirstTime Then player1.Initialize("player") Dim sources As List sources.Initialize sources.Add(player1.CreateUriSource("http://s16.picofile.com/d/8412627942/a2346101-63eb-40e4-a37f-f3a9b0a11033/4.mp4")) player1.Prepare(player1.CreateListSource(sources)) End If Activity.LoadLayout("f1") SimpleExoPlayerView1.Player = player1 player1.Play End Sub Sub Player_Ready Log("Ready") End Sub Sub Player_Error (Message As String) Log("Error: " & Message) End Sub Sub Player_Complete Log("complete") End Sub Sub Activity_Resume End Sub اینم تمام کداشه اینم عکس اروری هست که تو لاگ میده این کلیپ کوتاهم از آپارات هم اینطوری مینویسم بازم همون ارور رو میده sources.Add(player1.CreateUriSource("https://hw17.cdn.asset.aparat.com/aparat-video/b41c56061085d858e260bd862c87bee727056052-240p.mp4?wmsAuthSign=eyJhbGciOiJIUzI1NiIsInR5cCI6IkpXVCJ9.eyJ0b2tlbiI6IjFhYmVmNzRlM2MzYTVmYmNlOGM1YWM3OGJmOTUxNjM5IiwiZXhwIjoxNjA1NzE2NDQxLCJpc3MiOiJTYWJhIElkZWEgR1NJRyJ9.RchjN12i12AV0zIJIcxgRH7Jq9eAFfEty9F8iGi5wEE.mp4")) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید حمید 4 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۹ در 2 ساعت قبل، حمید حمید گفته است : سلام دوستان بنده یه فیلم آنلاین رو میخوام بوسیله exoplayer داخل برنامه پخش کنم اما زمانی که برنامه رو اجرا میکنم این ارور رو میده در تو لاگ یه نکته بگم فقط با پخش آفلاین مشکلی نداره مشکلم پخش شدن آنلاین هست زمان کامپایل هم هیچ اروری نمیده اما زمان اجرای برنامه فیلم پخش نمیشه مشکلم کجاست؟ Sub Process_Globals Private player1 As SimpleExoPlayer End Sub Sub Globals Private SimpleExoPlayerView1 As SimpleExoPlayerView End Sub ' پخش به صورت آنلاین Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) If FirstTime Then player1.Initialize("player") Dim sources As List sources.Initialize sources.Add(player1.CreateUriSource("http://s16.picofile.com/d/8412627942/a2346101-63eb-40e4-a37f-f3a9b0a11033/4.mp4")) player1.Prepare(player1.CreateListSource(sources)) End If Activity.LoadLayout("f1") SimpleExoPlayerView1.Player = player1 player1.Play End Sub Sub Player_Ready Log("Ready") End Sub Sub Player_Error (Message As String) Log("Error: " & Message) End Sub Sub Player_Complete Log("complete") End Sub Sub Activity_Resume End Sub اینم تمام کداشه اینم عکس اروری هست که تو لاگ میده این کلیپ کوتاهم از آپارات هم اینطوری مینویسم بازم همون ارور رو میده sources.Add(player1.CreateUriSource("https://hw17.cdn.asset.aparat.com/aparat-video/b41c56061085d858e260bd862c87bee727056052-240p.mp4?wmsAuthSign=eyJhbGciOiJIUzI1NiIsInR5cCI6IkpXVCJ9.eyJ0b2tlbiI6IjFhYmVmNzRlM2MzYTVmYmNlOGM1YWM3OGJmOTUxNjM5IiwiZXhwIjoxNjA1NzE2NDQxLCJpc3MiOiJTYWJhIElkZWEgR1NJRyJ9.RchjN12i12AV0zIJIcxgRH7Jq9eAFfEty9F8iGi5wEE.mp4")) Error: java.lang.IllegalStateException اصل ارور من اینه نمیدونم چطوری حلش کنم ، sdk هم بروزه از جاوا 11 هم استفاده میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید حمید 4 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۹ مشکلم حل شد روی شبیه ساز اجرا نمیکرد رو گوشی امتحانس کردم اجرا شد نمیدونم چه مشکلی با شبیه ساز داره شبیه سازم LDPlayer هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
حمید حمید 4
سلام دوستان
بنده یه فیلم آنلاین رو میخوام بوسیله exoplayer داخل برنامه پخش کنم اما زمانی که برنامه رو اجرا میکنم این ارور رو میده در تو لاگ
یه نکته بگم فقط با پخش آفلاین مشکلی نداره مشکلم پخش شدن آنلاین هست زمان کامپایل هم هیچ اروری نمیده اما زمان اجرای برنامه فیلم پخش نمیشه مشکلم کجاست؟
اینم تمام کداشه
اینم عکس اروری هست که تو لاگ میده
این کلیپ کوتاهم از آپارات هم اینطوری مینویسم بازم همون ارور رو میده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.