A.P 4 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۹ دیگه راسما دیوونه شدم ی کمکی بکنین برای رفع خطا ( لطفا روش رفعش رو کامل بگید ) B4A Version: 10.2 Java Version: 8 Parsing code. (0.01s) Building folders structure. (0.02s) Compiling code. (0.05s) Compiling layouts code. (0.00s) Organizing libraries. (0.02s) (Android Support Library) Generating R file. Error AndroidManifest.xml:18: error: No resource identifier found for attribute 'requestLegacyExternalStorage' in package 'android' لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۹ در ۱ ساعت قبل، Boxto گفته است : دیگه راسما دیوونه شدم ی کمکی بکنین برای رفع خطا ( لطفا روش رفعش رو کامل سلام. عزیز نسخه api پایینه. باید روی ۳۰ بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
A.P 4
دیگه راسما دیوونه شدم ی کمکی بکنین برای رفع خطا ( لطفا روش رفعش رو کامل بگید )
B4A Version: 10.2
Java Version: 8
Parsing code. (0.01s)
Building folders structure. (0.02s)
Compiling code. (0.05s)
Compiling layouts code. (0.00s)
Organizing libraries. (0.02s)
(Android Support Library)
Generating R file. Error
AndroidManifest.xml:18: error: No resource identifier found for attribute 'requestLegacyExternalStorage' in package 'android'
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.