sajad325 76 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ سلام چگونه میتوانم بخش از یک برنامه را افقی کنم برای اینکار چه کد باید نوشت و نمی خوام همجای برنامه افقی بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 نیما قبادی 246 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ اینا هست واسه این کاری که شما میخواین عکس: [ATTACH=CONFIG]343[/ATTACH] لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 sajad325 76 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ نه برای اکتیوتی دومی چکار باید کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ سلام عزیز در حال حاظر با گوشی هستم دسترسی به لپ تا پ ندارم از قسمت Manifest باید اینکار انجام شه اومدم جواب خواهم داد موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 رضا جابرپور 179 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ با اجازه آرمین جان در manifest این کد را بنویس ("SetActivityAttribute(Main, android:screenOrientation, "portrait بجای main نام activity را بنویس charkhesh.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajad325 76
سلام چگونه میتوانم بخش از یک برنامه را افقی کنم
برای اینکار چه کد باید نوشت و نمی خوام همجای برنامه افقی بشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده