fileman 328 ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام به همگی یه سوال می پرسم فقط لطفا مسخره ام نکنید!!!!!!!!*sarcastic**rofl* چجوری میشه یه اسکرول ویو رو به یه لیبل مرتبط کرد؟ متنی که من توی لیبل قرار دادم زیاده و توی یه صفحه جا نمیشه بنابراین باید با اسکرول ، لیبل رو بیارم پایین تا بقیه متن هم مشاهده بشه! ممنون میشم راهنماییم کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farzad 41 ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با دستورهای زیر ScrollView1.Panel.AddView(Label1,0,0,ScrollView1.Width,ScrollView1.Height) Dim mm As StringUtils Label1.Height=mm.MeasureMultilineTextHeight(Label1,Label1.Text) ScrollView1.Panel.Height=mm.MeasureMultilineTextHeight(Label1,Label1.Text) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آقا دستت درد نکنه *give_rose* ولی این ارور رو میده: چکار کنم!!!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ایمان سعیدی 48 ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/thread3041.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوستان الان اسکرول رو که نوشتم هنگام اجرای برنامه نصف متن لیبل رو نشون میده و اسکرول پایین تر نمیاد که بقیه متن رو نشون بده. چه کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
marshal 71 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ سلام از دوستان کسی نیست پاسخ بده؟؟؟ منم همین مشکل رو دارم... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ lbl.Initialize("") ts.Initialize lbl.Typeface = Typeface.LoadFromAssets("[email protected]") ScrollView1.Panel.AddView(lbl,0,0,100%x,100%y) ts.LongText(lbl,lbl.Text,"41",ScrollView1,"1.5") در خط سوم، فونت رو مشخص کردم که میتونید اون خط رو وارد نکنید. lbl هم مقداریه که به label تعریف شده. ts هم به textsetting تعریف شده.یعنی: dim ts as textsetting لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ از قسمت دیزاینر روی اسکرول ویو کلیک کنید و InnerHeight رو ببرید بالاتر... تا اسکرول ویو بیشتر بیاد پایین. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
fileman 328
سلام به همگی
یه سوال می پرسم فقط لطفا مسخره ام نکنید!!!!!!!!*sarcastic**rofl*
چجوری میشه یه اسکرول ویو رو به یه لیبل مرتبط کرد؟
متنی که من توی لیبل قرار دادم زیاده و توی یه صفحه جا نمیشه بنابراین باید با اسکرول ، لیبل رو بیارم پایین تا بقیه متن هم مشاهده بشه!
ممنون میشم راهنماییم کنید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.