fileman 328 ارسال شده در 14 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 2015 سلام به همگی یه سوال می پرسم فقط لطفا مسخره ام نکنید!!!!!!!!*sarcastic**rofl* چجوری میشه یه اسکرول ویو رو به یه لیبل مرتبط کرد؟ متنی که من توی لیبل قرار دادم زیاده و توی یه صفحه جا نمیشه بنابراین باید با اسکرول ، لیبل رو بیارم پایین تا بقیه متن هم مشاهده بشه! ممنون میشم راهنماییم کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farzad 41 ارسال شده در 14 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 2015 با دستورهای زیر ScrollView1.Panel.AddView(Label1,0,0,ScrollView1.Width,ScrollView1.Height) Dim mm As StringUtils Label1.Height=mm.MeasureMultilineTextHeight(Label1,Label1.Text) ScrollView1.Panel.Height=mm.MeasureMultilineTextHeight(Label1,Label1.Text) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 14 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 2015 آقا دستت درد نکنه *give_rose* ولی این ارور رو میده: چکار کنم!!!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ایمان سعیدی 48 ارسال شده در 14 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 2015 http://answercenter.ir/thread3041.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 14 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 2015 دوستان الان اسکرول رو که نوشتم هنگام اجرای برنامه نصف متن لیبل رو نشون میده و اسکرول پایین تر نمیاد که بقیه متن رو نشون بده. چه کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
marshal 71 ارسال شده در 9 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 2015 سلام از دوستان کسی نیست پاسخ بده؟؟؟ منم همین مشکل رو دارم... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 9 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 2015 lbl.Initialize("") ts.Initialize lbl.Typeface = Typeface.LoadFromAssets("persian-badkh@t2.ttf") ScrollView1.Panel.AddView(lbl,0,0,100%x,100%y) ts.LongText(lbl,lbl.Text,"41",ScrollView1,"1.5") در خط سوم، فونت رو مشخص کردم که میتونید اون خط رو وارد نکنید. lbl هم مقداریه که به label تعریف شده. ts هم به textsetting تعریف شده.یعنی: dim ts as textsetting لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 9 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 2015 از قسمت دیزاینر روی اسکرول ویو کلیک کنید و InnerHeight رو ببرید بالاتر... تا اسکرول ویو بیشتر بیاد پایین. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
fileman 328
سلام به همگی
یه سوال می پرسم فقط لطفا مسخره ام نکنید!!!!!!!!
*sarcastic**rofl*
چجوری میشه یه اسکرول ویو رو به یه لیبل مرتبط کرد؟
متنی که من توی لیبل قرار دادم زیاده و توی یه صفحه جا نمیشه بنابراین باید با اسکرول ، لیبل رو بیارم پایین تا بقیه متن هم مشاهده بشه!
ممنون میشم راهنماییم کنید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.