m.sepehr 2 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۹ سلام. دو تا عددو می خوام با هم جمع کنم, وقتی برنامه اجرا میشه و می خوام عدد بزنم تا با هم جمع کنه , بجای عددها , حروف می زنه. ممنون می شم اگه راهنمایی بفرمایید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Sajad Soltani 7 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۹ در 9 ساعت قبل، m.sepehr گفته است : سلام. دو تا عددو می خوام با هم جمع کنم, وقتی برنامه اجرا میشه و می خوام عدد بزنم تا با هم جمع کنه , بجای عددها , حروف می زنه. ممنون می شم اگه راهنمایی بفرمایید؟ سلام دوست عزیزم، اول از همه دوتا تکست باکس توی دیزاینز ایجاد میکنیم با یک باتن کد های زیر رو مینویسیم به همین صورت ک میگم Sub Globals Private EditText1 As EditText Private EditText2 As EditText Dim num1 As Int Dim num2 As Int Dim result As String End Sub بعد از این میایم واسه باتن توی رویداد کلیدش میگیم که Sub jam_Click If (EditText1.Text <> "" And EditText2.Text <> "") Then num1 = EditText1.Text num2 = EditText2.Text result = num1+num2 Msgbox(res,"جمع") Else Msgbox("عددی وراد نشده است","خطا") End If End Sub به همین راحتی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mthzf1384 123 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۹ در در 6 آذر 1399 در 17:00، m.sepehr گفته است : سلام. دو تا عددو می خوام با هم جمع کنم, وقتی برنامه اجرا میشه و می خوام عدد بزنم تا با هم جمع کنه , بجای عددها , حروف می زنه. ممنون می شم اگه راهنمایی بفرمایید؟ سلام اگر میخواید در ادیت تکست فقط عدد بزنید باید در قسمت دیزاینر روی ادیت تکست کلیک کنید و input type رو از روی text بردارید و به number تغییر بدید به همین راحتی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
m.sepehr 2
سلام.
دو تا عددو می خوام با هم جمع کنم, وقتی برنامه اجرا میشه و می خوام عدد بزنم تا با هم جمع کنه , بجای عددها , حروف می زنه.
ممنون می شم اگه راهنمایی بفرمایید؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.