qmars 38 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ درود و خسته نباشید وقتی سورسی که از اینجا دانلود میکنم رو میخوام باز کنم ارور میده که این سورس با ورژن جدید نوشته شده و برای آپدیت به سایت فلان برو چجوری میشه این مشکلو برطرف کرد؟ طریقه ی درست باز کردن سورس چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ خوش اومدی عزیز شما باید ورژن جدید رو دانلود کنید لینک تاپیک موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 qmars 38 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ خوش اومدی عزیز شما باید ورژن جدید رو دانلود کنیدلینک تاپیک موفق باشید بعد از نصب ورژن جدید لازم نیست نرم افزار های کمکیش دوباره نصب شه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ نه عزیز راحت نصب کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
qmars 38
درود و خسته نباشید
وقتی سورسی که از اینجا دانلود میکنم رو میخوام باز کنم ارور میده که این سورس با ورژن جدید نوشته شده و برای آپدیت به سایت فلان برو
چجوری میشه این مشکلو برطرف کرد؟
طریقه ی درست باز کردن سورس چیه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده