payam2000 18 ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۹ سلام با کتابخانه های AriaHttp, OkHttp, OkHttpUtils2 و Persian_okHttp امتحان کردم ولی هیچکدوم کار نکرد با AriaHttp در اندروید 7 امتحان کردم مشکلی نداشت ولی اندروید 9 و 10 کار نمیکنه کتابخانه ای که با نسخه های بالاتر سازگار باشه وجود نداره؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Forutan 28 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۹ در در 10 آذر 1399 در 23:08، payam2000 گفته است : سلام اگه Target SDK رو در پروژه خودتون روی ۲۸ به بالا بذارید در اندروید ۹ لینک هایی که حاوی پروتکل SSL نیستن رو اجازه ارتباط به سرور رو نمیده و احتمالا خطاش اینه: ResponseError. Reason: java.net.UnknownServiceException: CLEARTEXT communication to not permitted by network security policy, Response: اگر همینه مشکلتون! کد زیر رو داخل منیفست قرار بدید: SetApplicationAttribute(android:usesCleartextTraffic, "true") عنوان تاپیک مناسب نیست ابتدا سرچ کنید اگر به مطالب مناسب و مشاب نرسیدید بعد با تاپیک بزنید و از عناوین مناسبتری استفاده کنید که انقدر گنگ نباشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
payam2000 18
سلام
با کتابخانه های AriaHttp, OkHttp, OkHttpUtils2 و Persian_okHttp امتحان کردم ولی هیچکدوم کار نکرد
با AriaHttp در اندروید 7 امتحان کردم مشکلی نداشت ولی اندروید 9 و 10 کار نمیکنه
کتابخانه ای که با نسخه های بالاتر سازگار باشه وجود نداره؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.