coco 1,746 ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام من یه لیبل ساختم و گفتم با هر کلیک یکی زیاد شه. با راهنمایی دوستان انجام دادم اینکارو ولی وقتی عدد مثلا ۱ هست نشون میده ۱.۰ لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash127 488 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ متغیر را از نوع اینت بگیر Dim a As Int احتمالا از نوع double گرفتی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تعریف یک متغیر در قسمت Sub Gloubal: Dim n As Int و نوشتن کد زیر برای اضافه شدن یک واحد به لیبل ، موقع کلیک: Sub label1_Click n=n+1 label1.Text=n End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تشکر. حل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
coco 1,746
سلام من یه لیبل ساختم و گفتم با هر کلیک یکی زیاد شه.
با راهنمایی دوستان انجام دادم اینکارو
ولی وقتی عدد مثلا ۱ هست
نشون میده ۱.۰
لطفا راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.