MR.B4A 124 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۹ سلام. چه طوری میشه برنامه رو با بلوتوث به اشتراک گذاشت؟ من آموزش های قبلی رو دیدم، توی اندروید 10 فورس کلوز میده آموزشی میخوام که توی اندروید 10 هم اوکی باشه ممنون. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mthzf1384 123 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۹ در هم اکنون، batman123 گفته است : سلام. چه طوری میشه برنامه رو با بلوتوث به اشتراک گذاشت؟ من آموزش های قبلی رو دیدم، توی اندروید 10 فورس کلوز میده آموزشی میخوام که توی اندروید 10 هم اوکی باشه ممنون. سلام دوست عزیز شما میتونید از کتابخانه زیر استفاده کنید: که کلا برای اشتراک گذاری هر چیزی هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 124 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۹ در 5 ساعت قبل، Mthzf1384 گفته است : سلام دوست عزیز شما میتونید از کتابخانه زیر استفاده کنید: که کلا برای اشتراک گذاری هر چیزی هست ممنون از راهنماییتون. اما من خطا دارم توی اجرای این کدها Public Sub ShareFile(FileName As String,DataType As String) Dim i As Intent i.Initialize(i.ACTION_SEND, "") i.SetType(DataType) Dim fil As PersianFileProvider Dim j As JavaObject = i Dim uri As Uri=fil.GetUriFromFile(File.DirRootExternal&"/Download/"&FileName) j.RunMethod("putExtra", Array("android.intent.extra.STREAM", uri)) i.WrapAsIntentChooser("به اشتراک بگذارید !") StartActivity(i) End Sub اول اینکه این خط Dim uri As Uri=fil.GetUriFromFile(File.DirRootExternal&"/Download/"&FileName) uri به من خطا میده. یعنی uri نمیشناسه اصلا. این کتابخونه دیگه ای داره؟ من کتابخونه provider رو تیک زدم. ممنون میشم راهنماییم کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
MR.B4A 124
سلام.
چه طوری میشه برنامه رو با بلوتوث به اشتراک گذاشت؟
من آموزش های قبلی رو دیدم، توی اندروید 10 فورس کلوز میده
آموزشی میخوام که توی اندروید 10 هم اوکی باشه
ممنون.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.