jfareba 37 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام خط لیست ویوکه میخواد اطلاعات یه سطون رو از دیتابیس بگیره ارور میده اینم کدهایی که نوشتم Activity.LoadLayout("home") If File.Exists(File.DirInternal,"volly.db")= False Then File.Copy(File.DirAssets,"volly.db",File.DirInternal,"volly.db") End If If SQL1.IsInitialized= False Then SQL1.Initialize(File.DirInternal,"volly.db",True) End If ListView1.SingleLineLayout.Label.Gravity = Gravity.CENTER Dim cur As Cursor cur=SQL1.ExecQuery("SELECT * FROM vollyprog") For i=1 0To cur.RowCount-1 ListView1.AddSingleLine2(cur.GetString("group"),cur.GetInt("id")) Next End Sub اینم تصویر ارور http://s6.picofile.com/file/8188491984/Capture11.PNG لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ For i=1 0To cur.RowCount-1 کد بالا رو به For i=1 0To cur.RowCount تغییر بده احتمالا حل بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jfareba 37 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تغییر دادم زیراین خط خط قرمز میکشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این رو کپی کنید [left] Activity.LoadLayout("home") If File.Exists(File.DirInternal,"volly.db")= False Then File.Copy(File.DirAssets,"volly.db",File.DirIntern al,"volly.db") End If If SQL1.IsInitialized= False Then SQL1.Initialize(File.DirInternal,"volly.db",True) End If ListView1.SingleLineLayout.Label.Gravity = Gravity.CENTER Dim cur As Cursor cur=SQL1.ExecQuery("SELECT * FROM vollyprog") For i= 0To cur.RowCount-1 ListView1.AddSingleLine2(cur.GetString("group"),cur.GetInt("id")) Next End Sub [/left] لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شما اینجا سه تا مشکل دارید For i=1 0To cur.RowCount-1 ListView1.AddSingleLine2(cur.GetString("group"),cu r.GetInt("id")) 1.نوشتید i از 10 براه تا انتها 2. بین 10 فاصله گذاشتید 3.در cu r هم فاصله گذاشتید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jfareba 37 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ممنونم از پاسختون ولی بازم خطا میگیره زیرهمون خط خط قرمز میکشه راتش من این کدهارو از اموزش تصویری برداشتم خودم دوتا تیبل دارم که سه قسمت داره هرکدوم ایدی وگروه وبرنامه میخوام یه دکمه بزارم واسه گروه1 یه دکمه هم واسه گروه 2 ولی کدی که ازدیتا بیس فراخونیش کنه بلد نیستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مشکل شما به نظر بنده از خود دیتابیس هست از کدنویسی نیست! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ممنونم از پاسختون ولی بازم خطا میگیره زیرهمون خط خط قرمز میکشه راتش من این کدهارو از اموزش تصویری برداشتم خودم دوتا تیبل دارم که سه قسمت داره هرکدوم ایدی وگروه وبرنامه میخوام یه دکمه بزارم واسه گروه1 یه دکمه هم واسه گروه 2 ولی کدی که ازدیتا بیس فراخونیش کنه بلد نیستم سورس رو بذارید بررسی کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز اگه قوانین رو مطالعه کی کردید بهتر جوابتون رو می گرفتید. این دفعه رو بنده اصلاح کردم دفعه بعدی هر پستی با عنوان نا مناسب قرار بدید اخطار میگیرید و پستتونم حذف میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این رو کپی کنید [left] Activity.LoadLayout("home") If File.Exists(File.DirInternal,"volly.db")= False Then File.Copy(File.DirAssets,"volly.db",File.DirIntern al,"volly.db") End If If SQL1.IsInitialized= False Then SQL1.Initialize(File.DirInternal,"volly.db",True) End If ListView1.SingleLineLayout.Label.Gravity = Gravity.CENTER Dim cur As Cursor cur=SQL1.ExecQuery("SELECT * FROM vollyprog") For i= 0To cur.RowCount-1 ListView1.AddSingleLine2(cur.GetString("group"),cur.GetInt("id")) Next End Sub [/left] من هم این کد رو امتحان کردم خطا داشت . یک دیتابیس هم ساختم به همین مشخصات داده شده اما خطا می داد . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jfareba 37 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ببخشید عنوان پستم چه مشکلی داره مگه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jfareba 37 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دیتابیسم رو طبق اموزش ها ساختم نمیدونم کجا مشکل داره من تازه دارم با بیسیک کار میکنم از اول رفتم سراغ جاوا که واسم خیلی سخت بود حالا سر این هم گیر کردم من بخوام یه کد بنویسم واسه اینکه دوتاستون از جدول دیتابیسم رو بخونه باید چیکارکنم؟ چون ایدی زیادی ندارم نیاز هست ایدی رو هم بخونه نمیدونم باید چیکارکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مشکل شما Cur.position بود برادر نمونه سورس رو براتون درست کردم test.rar Password : basic4android.org در ضمن لطفا اسپم ندید تا مشکل خودتون سریعتر حل بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ببخشید عنوان پستم چه مشکلی داره مگه؟ اصن مشکلی نداشت *r24* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
jfareba 37
سلام خط لیست ویوکه میخواد اطلاعات یه سطون رو از دیتابیس بگیره ارور میده
اینم کدهایی که نوشتم
Activity.LoadLayout("home")
If File.Exists(File.DirInternal,"volly.db")= False Then
File.Copy(File.DirAssets,"volly.db",File.DirInternal,"volly.db")
End If
If SQL1.IsInitialized= False Then
SQL1.Initialize(File.DirInternal,"volly.db",True)
End If
ListView1.SingleLineLayout.Label.Gravity = Gravity.CENTER
Dim cur As Cursor
cur=SQL1.ExecQuery("SELECT * FROM vollyprog")
For i=1 0To cur.RowCount-1
ListView1.AddSingleLine2(cur.GetString("group"),cur.GetInt("id"))
Next
End Sub
اینم تصویر ارور
http://s6.picofile.com/file/8188491984/Capture11.PNG
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
13 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.