Sajad Soltani 7 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۹ سلام دوستان من یه تکه کدی میخام که بیاد و واسم چک کنه اگر کاربر فایل صوتی ای با اسم test. Mp3 توی مثلا پوشه test داشت اون رو پلی کنه و اگر نداشت بیاد و از لینک فایل صوتی ای که توی برنامه هست اون رو پلی کنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mthzf1384 123 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۹ در در 13 آذر 1399 در 05:42، Sajad Soltani گفته است : اینو خودم میدونستم ، کد پلی رو میخام بدونم چیه ک اگه فایل بود پلیش کنه دوست عزیز شما برای این کار باید از متغیر mediaplayer استفاده کنید: Dim mp As MediaPlayer mp.Initialize2("mp") mp.Load(File.DirAssets , "نام فایل.mp3") mp.Play لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mthzf1384 123 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۹ در 15 ساعت قبل، Sajad Soltani گفته است : سلام دوستان من یه تکه کدی میخام که بیاد و واسم چک کنه اگر کاربر فایل صوتی ای با اسم test. Mp3 توی مثلا پوشه test داشت اون رو پلی کنه و اگر نداشت بیاد و از لینک فایل صوتی ای که توی برنامه هست اون رو پلی کنه. سلام دوست عزیز خب برای این کار شما باید از کد زیر استفاده کنید: If (File.Exists(اون مسیری که فایل هست , "test.mp3"))Then 'پلی کنید Else 'همون کاری رو که میخواید انجام بدید End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Sajad Soltani 7 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۹ در 22 دقیقه قبل، Mthzf1384 گفته است : سلام دوست عزیز خب برای این کار شما باید از کد زیر استفاده کنید: If (File.Exists(اون مسیری که فایل هست , "test.mp3"))Then 'پلی کنید Else 'همون کاری رو که میخواید انجام بدید End If اینو خودم میدونستم ، کد پلی رو میخام بدونم چیه ک اگه فایل بود پلیش کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Sajad Soltani 7
سلام دوستان من یه تکه کدی میخام
که بیاد و واسم چک کنه اگر کاربر فایل صوتی ای با اسم test. Mp3 توی مثلا پوشه test داشت اون رو پلی کنه و اگر نداشت بیاد و از لینک فایل صوتی ای که توی برنامه هست اون رو پلی کنه.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.