میخوام مقدار سیک بار، با آهنگی که پخش میکنم هماهنگ باشه تا به محض تموم شدن آهنگ، سیک بار هم به آخر برسه.
منتها آهنگ داره داخل یک سرویس پخش و اجرا میشه ولی سیک بارو که نمیشه داخل سرویس تعریف کرد.
درحال حاظر کدهام اینه
کدهای اکتیویتی
Private sb As SeekBar
Private t As Timer
t.Initialize("t",1000)
t.enabled=true
Private Sub t_Tick
sb.Value = service_soti.pos
End Sub
اینم دستورات سرویسم
Sub Process_Globals
Private mp As MediaPlayer
Public time As Timer
Public pos As Int
End Sub
mp.Initialize2("mp")
time.Initialize("time",1000)
mp.Load(File.DirAssets,"fani.mp3")
mp.Play
time.Enabled=True
Public Sub time_Tick
pos=mp.Position/1000
End Sub
الان مشکل اینه که سیک بار کار میکنه اما مقدارش با مقدار آهنگ برابر نیست. با این که من pos رو برابر با position/1000 مدیاپلیرم گذاشتم.
سوال
MR.B4A 124
سلام.
یه برنامه دارم که یک لیوت و یک اکتیویتی داره.
داخل لیوت یک سیک بار دارم.
میخوام مقدار سیک بار، با آهنگی که پخش میکنم هماهنگ باشه تا به محض تموم شدن آهنگ، سیک بار هم به آخر برسه.
منتها آهنگ داره داخل یک سرویس پخش و اجرا میشه ولی سیک بارو که نمیشه داخل سرویس تعریف کرد.
درحال حاظر کدهام اینه
کدهای اکتیویتی
Private sb As SeekBar Private t As Timer t.Initialize("t",1000) t.enabled=true Private Sub t_Tick sb.Value = service_soti.pos End Sub
اینم دستورات سرویسم
Sub Process_Globals Private mp As MediaPlayer Public time As Timer Public pos As Int End Sub mp.Initialize2("mp") time.Initialize("time",1000) mp.Load(File.DirAssets,"fani.mp3") mp.Play time.Enabled=True Public Sub time_Tick pos=mp.Position/1000 End Sub
الان مشکل اینه که سیک بار کار میکنه اما مقدارش با مقدار آهنگ برابر نیست. با این که من pos رو برابر با position/1000 مدیاپلیرم گذاشتم.
سیک بار خودش هر یک ثانیه یک بار اضافه میشه الکی
ممنون میشم راهنماییم کنید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.