eskandarinasab1 14 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام من یه لیبل دارم که یک نوشته ای داخلش هست رنگ نوشته ام سفید هست چجوری میتونم رنگ دور متن رو مشکی کنم یعنی خود متن سفید باشه و دور تا دورش مشکی باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
eskandarinasab1 14 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اون سورس کدی رو که گفتید تست کردم ولی اصلا سایه نمایش نمیده میشه بگید اشکال از کجاست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
eskandarinasab1 14 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ممنون مشکلم حل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اون سورس کدی رو که گفتید تست کردم ولی اصلا سایه نمایش نمیده میشه بگید اشکال از کجاست شما با گوشی تست کردید یا شبیه ساز ؟ رو شبیه ساز نشون نمیده سایه رو فقط با گوشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
eskandarinasab1 14 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام من نمیخوام خود لیبل رنگش سیاه بشه میخوام رنگ دور متن سیاه باشه مانند عکس زیر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بنده تا حالا کار نکردم همچین چیزی رو. به این تاپیک برید شاید به کارتون بیاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
eskandarinasab1 14 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کدوم تاپیک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ Label1.Color = Colors.Black لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کدوم تاپیک شرمده یادم رفته بود لینکو قرار بدم http://answercenter.ir/thread1062.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
eskandarinasab1 14
سلام من یه لیبل دارم که یک نوشته ای داخلش هست رنگ نوشته ام سفید هست چجوری میتونم رنگ دور متن رو مشکی کنم یعنی خود متن سفید باشه و دور تا دورش مشکی باشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.