shahab699 13 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با سلام بنده کتابخانه پرداخت درون برنامه بازار رو خریداری کردم و میخوام در برنامه ام قرار بدم . میخوام بدونم اگه یه بار خریداری بشه تمام قسمت های برنامه فعال میشه ؟؟؟؟؟؟ یا باید برای این کار کد های نوشته بشه ؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
raouf4850 150 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با سلامبنده کتابخانه پرداخت درون برنامه بازار رو خریداری کردم و میخوام در برنامه ام قرار بدم . میخوام بدونم اگه یه بار خریداری بشه تمام قسمت های برنامه فعال میشه ؟؟؟؟؟؟ یا باید برای این کار کد های نوشته بشه ؟؟؟؟؟ این برای محدود کردن اون قسمت هایی که مخوای http://answercenter.ir/thread2931.html شاید کمکت کنه*like* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahab699 13
با سلام
بنده کتابخانه پرداخت درون برنامه بازار رو خریداری کردم و میخوام در برنامه ام قرار بدم . میخوام بدونم اگه یه بار خریداری بشه تمام قسمت های برنامه فعال میشه ؟؟؟؟؟؟
یا باید برای این کار کد های نوشته بشه ؟؟؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.