Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز چطور می شود برنامه ای ساخت که وقتی روی یک باتن کلیک شود یک فایل صوتی آفلاین پخش کند ؟ روش آنلاین را هم اگر ذکر کنید بسیار ممنون می شوم خواهش می کنم کد را هم بنویسید ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آقا ممنون. این سوال منم هست و فکر کنم سوال خیلی ها باشه دوستان هرکی میدونه لطفا کد مربوطه رو قرار بده*r24* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مطمئنم در انجمن هست سرچ کنید لطفا Dim md As MediaPlayer md.Initialize2("md") md.Load(File.DirAssets,"mp.mp3") md.Play برای آنلاین هم باید فایل رو دانلود کنی بعد پخش کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آنلاین رو هم کد بگذارید . من نمی دونم چه طور لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ در قسمت گلوبال متغیر از نوع مدیاپلیر استریم تعریف میکنیم Dim au As MediaPlayerStream و درقسمت کلیک باتون ("au.Initialize("au ("au.Load("http://shahabonline.vvs.ir/mydb/doa.Mp3 و ساب Sub au_StreamReady au.Play End Sub برای اینکار کتابخونه audio که داخل خود بیسیک هست فعال کنید اگه هم کسی از دوستان نداشته باشه بگه تا پیوست کنم تشکر یادتون نره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Kazem Forghani 2,927
با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز
چطور می شود برنامه ای ساخت که وقتی روی یک باتن کلیک شود یک فایل صوتی آفلاین پخش کند ؟ روش آنلاین را هم اگر ذکر کنید بسیار ممنون می شوم
خواهش می کنم کد را هم بنویسید ...
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.