mohsen arabi 0 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۹ سلام و درود به همه من میخوام یه برنامه بسازم که در اون یه متن طولانی را نشون بدم و چندین عکس را هم مابین متن قرارا بدم. از دیتابیس همم سردرنیاوردم چی کار باید بکنم به نظرتون ؟!!! هرچی گشتم راهی پیدانکردم !!! لطفا راهنمایی کنید پیشاپیش ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mthzf1384 123 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۹ در 13 ساعت قبل، mohsen arabi گفته است : سلام و درود به همه من میخوام یه برنامه بسازم که در اون یه متن طولانی را نشون بدم و چندین عکس را هم مابین متن قرارا بدم. از دیتابیس همم سردرنیاوردم چی کار باید بکنم به نظرتون ؟!!! هرچی گشتم راهی پیدانکردم !!! لطفا راهنمایی کنید پیشاپیش ممنون سلام خدمت شما دوست عزیز این چیزی که شما فرمودید قبلا سورسش آماده شده: قبل از هر چیز به نظرم دیتابیس رو کامل یاد بگیرید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen arabi 0 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۹ در 15 ساعت قبل، Mthzf1384 گفته است : سلام خدمت شما دوست عزیز این چیزی که شما فرمودید قبلا سورسش آماده شده: قبل از هر چیز به نظرم دیتابیس رو کامل یاد بگیرید. سلام خیلی ممنون از کمکتون (: شما منبعی برای اموزش دیتابیس میشناسید؟؟اگه میشناسید خیلی ممنون میشم معرفی کنید بازم ممنون به خاطر راهنماییتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohsen arabi 0
سلام و درود به همه
من میخوام یه برنامه بسازم که در اون یه متن طولانی را نشون بدم و چندین عکس را هم مابین متن قرارا بدم.
از دیتابیس همم سردرنیاوردم
چی کار باید بکنم به نظرتون ؟!!!
هرچی گشتم راهی پیدانکردم !!!
لطفا راهنمایی کنید
پیشاپیش ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.