cris 17 ارسال شده در 15 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2015 سلام .. من مثلا چندتا عکس تو برنامم دارم که اولش سایزشون کوچیک هست میخواستم بدونم چطور میشه که وقتی کاربر روی هرکدوم از عکسا کلیک کرد تصویر بزرگ بشه یا به نحوی همه صفحه گوشیو بگیره؟؟*fekr**fekr**fekr* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 15 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2015 شما بادید Heigh و Width ایمیج ویو رو زیاد کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
cris 17 ارسال شده در 15 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2015 اون مشکل رو حل کردم فقط یه مشکل دیگه که هست اینه که من الان که دو اکتیویتی دارم تصاویر توی اکتیویتی دوم هست وقتی میزنم رو تصویر بزرگ میشه ولی وقتی کلید برگشت رو میزنم دوباره میره به اکتیویتی اول چطور میشه که دوباره تو همین اکتیویتی بمونه؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
cris 17 ارسال شده در 15 مرداد، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2015 تنها راهی که به ذهنم میرسه اینه که بگم بازم وقتی رو عکس کلیک شد بره به اکتیویتی بعدی و اونجا بزرگ بشه که دیگه خیلی شلوغ میشه...راه دیگه ای نیست؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
cris 17
سلام .. من مثلا چندتا عکس تو برنامم دارم که اولش سایزشون کوچیک هست میخواستم بدونم چطور میشه که وقتی کاربر روی هرکدوم از عکسا کلیک کرد تصویر بزرگ بشه یا به نحوی همه صفحه گوشیو بگیره؟؟*fekr**fekr**fekr*
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.