Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام من یه برنامه ساختم ... Run کردم و برنامه به خوبی اجرا شد . اما در پوشه ی Objcts نام فایل ای پی کا result است !! نام برنامه من یک چیز دیگه هست ولی با این نام در اومده !! فایل APK توسط یو ویو هم شناسایی نمی شه !! لطفا دوستان کمک کنند . فوریه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این نام اصلی برنامه نیس وقتی شما از پروزه خروجی بگیرین دقیقا با نام پروزه واستون میسازه مشکلی نیس میتونید تغییر نام بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام می دانم ... می گم یو ویو نمی شناسه این رو !!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این اسمو میتونید عوض کنید. اون اسمی که توی قسمت ApplicationLabel زدید بعد از نصب واسه ShurCut برنامست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Kazem Forghani 2,927
سلام
من یه برنامه ساختم ... Run کردم و برنامه به خوبی اجرا شد . اما در پوشه ی Objcts نام فایل ای پی کا result است !!
نام برنامه من یک چیز دیگه هست ولی با این نام در اومده !! فایل APK توسط یو ویو هم شناسایی نمی شه !!
لطفا دوستان کمک کنند . فوریه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.